Hvordan male Asbest Siding

Hvordan male Asbest Siding

Asbestsider er en cementbaseret sidespor, der indeholder asbest. Det var populært i 1960'erne og 1970'erne på tværs af nationen og er stadig på boliger bygget i den periode. Da det ikke udvider eller kontraherer med udetemperaturen, udgør asbestfasaden en god base for maling. Med lidt forberedelse og de rigtige værktøjer får du et dejligt nyt lag maling på dit hjem.

Fjern eventuelt afskallende maling. Ofte, da asbestfasaden holder maling så godt, vil der ikke være noget, men hvis der er det, skal du fjerne det, før du kan male igen. Da asbest kun er farligt, når det er i fri tilstand, vil du fjerne malingen uden at skure eller skrabe. Brug en vandblaster til de store stykker og lad sidevægten tørre grundigt.

Påfør en væske sander løsning ved at rullende på liberalt med en malerulle og bruge rene klude til at gnide og glatte overfladen. Ud over at fjerne små løse stykker af gammel maling blødgør opløsningen kanterne af fastgjort maling for at reducere en flettet overflade efter maling. Selvom der ikke er peeling maling, skal du tage dette skridt for at forberede overfladen til at holde maling.

Fastgør eventuelle løse sidespor, og skift dem, hvis det er nødvendigt. En ikke-asbest erstatning shingle er tilgængelig fra gør-det-selv centre. Efter maleri vil ingen kende forskellen.

Påfør et primerlag på det nyligt rengjorte sidespor. Primeren skaber en klæbende overflade til maling og hjælper med at forsegle farven på den gamle maling. Du kan rulle den eller børste den på, men sørg for, at du kommer under den lille læbe i bunden af ​​hver asbest-sidespor. Lad primeren tørre helt.

Begynd at male ruten med dit valg af børster og ruller, så sørg for at tjekke ofte for løber. En bekymring, når man maler om denne type sidespor, er de små huller mellem helvedesilden. Disse er fælder til våd maling, så du fortsætter med at arbejde, holde pause i nogle få minutter og gå tilbage til det område, du lige har malet, og kigger efter kørsler. Korrigere dem ved at bruge en børste og let børste ud i løbet, mens det er vådt.

Skær i maling langs vinduer, døre og taghuller med en god børste, der spredes maling smidigt.

Gentag malingsprocessen, indtil du har to komplette lag af oliebaseret maling pĂĄ sidesporingen.

Del:
Kommentarer