Hvordan løser jeg støj i en Nordic Track 990?

Hvordan løser jeg støj i en Nordic Track 990?

Uanset om du har en NordicTrack Autostrider 990 elliptisk træner eller en CXT 990 elliptisk træner, er der få ting mere irriterende, når du forsøger at udøve end en støjende maskine. Autostrider leveres med et lydsystem, som du kan tilslutte en cd- eller mp3-afspiller til, og CXT leveres med den populære iFit-teknologi, så du kan lytte til musik eller hvad der sker på dit tv, mens du træner. Begge disse funktioner er meningsløse, hvis du ikke kan høre noget over maskinen. Så kom ud af maskinen og lav et par enkle trin, der sandsynligvis vil stille enheden.

Rengør hældningsrammen

Tag stikket ud af NordicTrack-maskinen.

Tag en blød klud og læg en lille mængde mildt rengøringsmiddel på kluden, så du kan rense skinnerne på skrå rampen grundigt. Støv og snavs kan hæmme rampen fra at fungere glat. Undgå at sprøjte en flydende rengøringsmiddel på skinnen eller ved at bruge slibemidler eller opløsningsmidler, især hvis du vil rense resten af ​​maskinen.

Start øverst på en af ​​siderne af skråstråle rampen og tør ud af skinnerne og hvor som helst, hvor hjulene får kontakt under brug. Sørg for at få alt støv, snavs eller noget, der kunne have spildt på rampen.

Få en ny klud eller brug et rent område og rengør den anden stignings rampe.

Kalibrere rampen

Tilslut maskinen, hvis den ikke allerede er til stede. Tryk på knappen "Target Toning Workouts" for at kalibrere rampen og sørg for, at den fungerer korrekt og jævnt. Hold knappen nede i nogle sekunder, indtil displayet læses "Kalibreringstilstand". Denne knap er placeret nederst i venstre hjørne af konsollen.

Tryk på knappen "Target Toning Workouts" en gang for at vælge kalibreringsprocessen. Tryk enten på "One Step Power Ramp +" eller "-" knapperne nederst på displayet. Dette vil få rampen til at bevæge sig, da den begynder at kalibrere sig selv.

Tryk på knappen "Target Toning Workouts" en sidste gang efter at rampen bliver stille. Rampen holder op med at bevæge sig, når den er færdig med at kalibrere. Ved at trykke på knappen kommer du ud af kalibreringsfunktionen på displayet.

Niveau den elliptiske træner

Undersøg nivelleringsfødderne på den elliptiske bags stabilisator. Bemærk, hvis begge sider ikke er flush til gulvet. Tag stikket ud af stikkontakten, hvis de ikke kommer i gulvet.

Drej nivelleringsfødderne på den ene side eller begge dele med din hånd, indtil de er helt i kontakt med gulvet, så maskinen ikke brister og vipper sidelæns under træning.

Tilslut maskinen. Brug maskinen som normalt og lyt efter lyde. Rengør og kalibrere rampen igen, hvis der er støj, men maskinen stinker ikke, og juster nivelleringsfødderne igen, hvis de elliptiske wavers.

Del:
Kommentarer