Hvordan løser jeg en E-2-fejlmeddelelse på en Schwinn-træningscykel?

Hvordan løser jeg en E-2-fejlmeddelelse på en Schwinn-træningscykel?

Mere kendt for at lave cykler, gør Schwinn også en bred vifte af træningsudstyr, herunder motionscykler. Computer konsollen på motionscyklerne vil vise fejlkoder, når visse ting er forkerte med cyklen. Fejlkoden E2 repræsenterer en fejl med datakablet eller en fejl i konsollen selv. Fejlfinding og reparation af denne fejl er den samme for alle Schwinn-motionscykler.

Trin 1

Kontroller forbindelserne i begge ender af datakablet for at sikre, at de er sikre og tilsluttede korrekt. Datakablet løber fra bunden af ​​konsollen til svinghjulsenheden. Dækslerne over svinghjulsenheden skal muligvis fjernes for at få adgang til datakabelforbindelsen. Kontrollér, at der ikke er bøjede stifter i kabelforbindelsen ved at afbryde forbindelsen og visuelt verificere alle stifter er lige. Tilslut kabelforbindelserne igen, og sørg for, at den lille lås på stikene sidder fast.

Trin 2

Kontroller, at der ikke er nogen nedskæringer, krympe eller anden skade på kablet. Hvis kablet er beskadiget, skal du udskifte kablet med et nyt ubeskadiget kabel. Nye kabler eller andre dele kan bestilles fra Schwinn ved at ringe 800-605-3369.

Trin 3

Udskift konsollen, hvis der ikke er problemer med kablet eller forbindelserne.

Del:
Kommentarer