Hvordan laver Nike deres løbesko?

Hvordan laver Nike deres løbesko?

Hvordan laver Nike deres løbesko?

Nike udnytter et produktionssystem til fremstilling af selskabets flere linjer af atletiske sko. Uanset om det er et par Nike Airs, Nike Air Zoom, Nike Air Zoom eller Nike Shox, er montageprocessen i det væsentlige den samme og afhængig af manuelle arbejdskraftfabrikker i lande hovedsagelig langs Stillehavsområdet.

SĂĄdan fungerer det:

Montering af øvre sektion og indersål

Dysemaskiner stempler og adskiller skoformene som en kiksskærer. En trykkeri mærker delene med et numerisk system til styring af samlingen.

Stykkerne til den øverste del af skoen er cementeret og syet sammen til forstærkning, så spidshullerne udstanses.

Tungen er syet til den øverste del af skoen.

Indersålen er syet til kanten af ​​den øvre del. Stivende kemikalier påføres tå og hæl, så tekstilmaterialet bliver mere stift.

Den polstret ankel krave er syet til den øvre sko enhed.

Den øvre del med fastgøres indersål er monteret over en plastikform, der opvarmes for at danne den øverste i form af den specifikke atletiske sko, der fremstilles.

Midsolen og indersiden af ​​skoen er stemplet med en skæremaskine, og delene er monteret med cement. Mellemsålen er den polstrede sektion mellem indersålen og ydersålen, der absorberer løbende stød og stabiliserer foden.

Denne sektion er fastgjort til den øverste indersålssamling med cement og genopstillet på skoformen, som igen opvarmes for at binde klæbemidlet.

Montering af ydersålen på den færdige sko

Den støbte, treadmarked gummi-sammensatte ydersål er bundet til skoens overflade med cement og opvarmet for at forsegle skoen.

Snørebånd er håndstitched gennem epaulets (øjenhuller).

De færdige sko er pakket og pakket til forsendelse.

Del:
Kommentarer