Hvordan laver McDonalds burgere?

Hvordan laver McDonalds burgere?

Fabrikanten

McDonalds gør faktisk ikke deres burgerpatties selv; de har en række udenfor virksomheder, der tjener som deres oksekød leverandører. McDonalds er den største køber af oksekød i Nordamerika. Når oksekød ankommer til en McDonalds restaurant, er den frosset og allerede dannet i patties.

Ingredienserne

Alle McDonalds hamburgere er 100 procent oksekød med et 80/20 magert forhold, hvilket betyder, at burgere indeholder 20 procent fedt før madlavning. Den oksekød, der anvendes i burgere, kommer fra hele stykker af forfjerdinger og flanker kød fra koen. En almindelig McDonald's hamburger indeholder også salt, peber, sur dildipur, ketchup, sennep og bolle. Den øverste del af bolle kaldes kronen og nederste del hælen.

I køkkenet

Burgerne ved McDonalds er aldrig vendt. De er grillet på en særlig elektrisk gitter, der koger pattyet fra toppen og bunden. Dette reducerer tilberedningstiden: Det tager lidt over 40 sekunder at koge den frosne patty. Salt og peber tilsættes til burgeren efter madlavning. Mens pattiesne laver mad, bliver bollerne ristet på en separat elektrisk gitter. Kokken bruger en spatel til at sætte patty på hælen. Krydderne og picklesne tilsættes derefter til toppen af ​​patty og kronen tilsættes. Burgeren er pakket og glidet ind i en opvarmet serveringsenhed, som kasserer derefter tager giver til kunden. Den samlede tid, det tager at forberede en McDonald's hamburger, fra fryseren til kundens hænder, er omkring et halvt minut.

Del:
Kommentarer