Hvordan laver man en majskugle til hjemmet

Hvordan laver man en majskugle til hjemmet

En majskugle er et af de klassiske værktøjer til old school boxing træning. Bolden er en vægtet taske suspenderet fra loftet ved en linje på hovedniveau. Majsbolden svinger frem og tilbage, og bokseren arbejder på glide og andre defensive hovedbevægelsesteknikker. Mike Tysons første træner, Cus D'Amato, havde tilsyneladende fået ham til at træne på majskuglen i timevis hver dag, hvilket førte til den superlative hovedbevægelse, som Tyson demonstrerede i sin tidlige karriere. En majskugle er den slags bokseudstyr, du kan lave hjemme, så meget, at det som navnet antyder, er det nogle gange fyldt med majsmel.

Trin 1

Fyld en lille lærred eller lædertaske med sand eller majsmel til ca. to tredjedele af sin kapacitet. Når en gang er fyldt, skal bolden veje omkring 1 til 2 kg.

Trin 2

Bind resten af ​​posen ind i en stram knude, der skaber en tæt kugle af tæt pakket fyldstof under knuden og halsen af ​​posen over den.

Trin 3

Poke mellem fire og seks huller rundt om halsen af ​​posen med en kniv.

Trin 4

Træk enden af ​​et reb gennem hullerne, som du skærer i halsen af ​​posen, og bringe enden af ​​det reb tilbage til hovedlinjen af ​​rebet. Bind rebet i en knude her og fastgør rebet til posenes hals.

Del:
Kommentarer