Hvordan laver du Baseball Cleats

Hvordan laver du Baseball Cleats

Baseball cleats er en type sko specielt designet til at spille baseball sporten. De har metal eller gummi pigge på sålen for at hjælpe med at give trækkraft, når de kører på en baseball diamant sandet og undertiden glat overflade.

Lacing up baseball cleats ligner meget lacing up tennis sko, men gør det korrekt er vigtigt at give maksimal beskyttelse og komfort til fødder under spil.

Sæt enderne af snørebåndene ind i hullet på hullerne på tøjet nærmest tåen. Spidsen går ind fra toppen og trækkes gennem nedenfra. Hold de to ender mod hinanden for at sikre, at du har lige længde på hver side og juster efter behov.

Snøre kluden ved at krydse snørebåndene over hinanden diagonalt gennem hvert hul. Spidsen går gennem undersiden af ​​hvert hul, ud øverst og derefter under igen til næste hul. For eksempel vil den første blonde til venstre gå gennem det næste højeste hul til højre og så videre; så går det gennem det næste højeste hul til venstre. Snør hullerne op på hver side, før du flytter til næste række. Træk snørebåndene snævert hver gang, men ikke så tæt, at du har svært ved at få din fod ind i kluden.

Sæt klammerne på dine fødder, når du har nået toppen af ​​hullerne på begge sko.

Knyt snørebåndene tæt i en bue. Brug en dobbeltknude om nødvendigt for at give en stram og behagelig pasform.

Fold klapens øverste klap ned over snørebåndene. Dette vil dække knuden og også give ekstra polstring til din fod, hvis en bold rammer den i løbet af spil.

Del:
Kommentarer