Hvordan kører du en longboard?

Hvordan kører du en longboard?

Longboards er længere end det traditionelle skateboard og har større hjul, som giver dem mulighed for at rejse hurtigere. Mens skatebrætter er almindeligt anvendt til tricks, er longboards designet til cruising, racer ned ad bakke eller rejser længere afstande. Brug altid en hjelm og overvej også iført knæder, albuebukser og håndledningsbeskytter for at beskytte din hud og knogler, hvis du falder.

Stående på en longboard

Begynd med at finde ud af, om du naturligvis foretrækker en regelmæssig eller "goofy" holdning. Den regelmæssige holdning er, når du står på bordet med din venstre fod fremad, mens du står med din højre fod fremad, kaldes som en goofy holdning. Din dominerende fod, som skal bruges til at skubbe, skal placeres i ryggen. Forestil dig at sparke en fodbold. Hvis du foretrækker at sparke med din højre fod, vil du gerne ride med en regelmæssig holdning. Hvis du vil sparke med din venstre, skal du gå med en goofy holdning. Dine fødder skal være skulder eller hofte bredde fra hinanden, pegede på siden af ​​brættet, og dine knæ bør være lidt bøjet for et lavere tyngdepunkt.

Pushing og Cruising

For at hente fart og holde longboard går, skub væk jorden med din rygfod. Løft din rygfod af bordet og sæt den på jorden ved siden af ​​brættet med tæerne spidse fremad, i den retning, dit bord går på. Skub jorden af ​​med din fod og returner den derefter til bordet. Hvis du forsøger at hente høj hastighed, skal du slå jorden væk flere gange. Når du har returneret din fod til bordet, og det er på vej, skal du holde dine knæ bøjede og dine øjne frem for at se efter eventuelle kommende forhindringer. Kick igen for at hente fart efter behov.

Carving på en longboard

Carving giver dig mulighed for at tænde din longboard uden at tage dine fødder af bordet. Det kan bruges til hastighedsstyring, da udskæring gradvist vil bremse dig ned. At skære eller dreje til venstre, skifter en regelmæssig rytter gradvist hans kropsvægt til hans hæle. At skære til højre, skifter den regelmæssige rytter sin vægt til tæerne. En goofy-fod rytter gør det modsatte at skære til venstre og højre. Når du vil bruge udskæring til at styre din hastighed, som når du kører ned ad en bakke, skal du gentagne gange skære til venstre og højre for at oprette en bølget vej.

Sådan Stop

Der er et par måder du kan stoppe på din longboard, og begyndere kan gøre det ved enten fodbremsning eller hoppe ud af brættet. Fodbremseteknikken er beregnet til, når du rejser langsomt. Du kan sætte din rygfod fladt på jorden ved siden af ​​brættet og trække den langs asfalten eller cement. Når du rejser med høj hastighed og skal stoppe, kan du hoppe eller træde af bordet, mens du rejser. Når du hopper eller trækker af, skal du slå jorden i gang med en hastighed svarende til den, hvor dit bord er på vej.

Når du planlægger at køre din longboard ned ad en bakke, skal du først tjekke terrænet og finde ud af, hvor løbet løber. På den måde, hvis du vælger for meget fart, ved du, om du er for tæt på slutningen for at ride den ud, eller hvis du har en afstand, indtil vejen flader, og du kan gøre en indsats for at stoppe. Også fortrolig med steder langs ruten, der tilbyder en blød landing, som græs eller sandjord.

Del:
Kommentarer