Hvordan kan jeg lave bugbites gå væk hurtigt?

Hvordan kan jeg lave bugbites gå væk hurtigt?

Om sommeren er det almindeligt for folk at gå på romantiske picnics i parken, se solen gå ned ved søen eller sidde rundt om lejrbål om natten. Mange glemmer at medbringe deres beskyttende spray, og ender med at blive bidt af skadedyr som chiggers og myg. Insektbittene producerer normalt kløende bump, hvilket kan være ret irriterende. Brug forskellige typer af husholdningsmidler, frugt og kommercielle produkter til at give relief for insektbid.

Gnid en tør bar af sæbe på bidden. Når du føler lindring, våd stedet og vask af sæbe. Dette fjerner forureninger fra resten af ​​insektet.

Anbring en isterning eller ispakning over kløeområdet for at reducere rødme og hævelse.

Tag et varmt brusebad for at opløse forureninger efterladt på de bidte områder.

Lav en kop varm te og kombiner den med noget gnidende alkohol. Påfør opløsning på insektbid med en bomuldskugle eller vatpind.

Dab eddike på biden med en bomuldsbold eller Q-tip. Sæt to kopper eddike i et badekar fuld af varmt vand og blød. Eddike neutraliserer toksiner og bakterier i bidden, hvilket fjerner den stikkende eller kløende fornemmelse. Når du har fjernet kløen, er du ikke så tilbøjelig til at ridse bidden, hvilket fremskynder genopretningstiden.

Bland nok vand og pulver til at lave en pasta. Bland sodavand, kødmager, bord eller Epsom salt med vandet. Kødmageren bryder ned eventuelle toksiner efterladt af insektet og vil stoppe kløe. Neutraliteten af ​​bagepulver modvirker forureninger og afkøler bidden. Saltet tørrer såret ud, så det heler hurtigere. Påfør pastaen til dine bug bites med en bomuldsbold eller swab.

Anvend en antihistamin eller 1% hydrocortison creme til dine bug bites. Hydrocortison-cremen tørrer ud bidden, afkøler kløen og fremskynder helingsprocessen.

Påfør antiperspirant til bug biden. Aluminiumsalte hjælper kroppen med at opsuge væsken i bidden, så hævelse og kløe forsvinder.

Del:
Kommentarer