Hvordan kan jeg blive slank som Faith Hill?

Hvordan kan jeg blive slank som Faith Hill?

Faith Hill er kendt for mange ting. Som land og popsanger har hun vundet Grammy-priser og toppet musikkortene flere gange. Men hun er også berømt for hendes slanke figur, selv poserer for bikini-billeder i "Shape" -bladet i alderen 41 år. Hill holder typisk ikke en stiv fitnessregime, men hun spiser en sund kost og udfører regelmæssig motion, som er en opskrift på succes for nogen.

Sund kost

Hill siger, at hun ikke diæt formelt, men prøver at spise smarte. For eksempel foretrækker hun at spise salater til frokost og får meget af hendes protein fra kylling og fisk. Hun drikker også 70 til 90 ounce vand om dagen. Som en undtagelse til hendes regel om ikke strengt slankekure har Hill brugt Tracy Anderson-metoden. Anderson fortaler 30- og 90-dages programmer med meget begrænsede madvalg, herunder gulerodspurépuré og en søde kartoffelkornblanding. Anderson-metoden omfatter en til tre timer aerobic og Pilates-øvelse om dagen og fokuserer på vægttab, snarere end muskeludvikling. Tjek med din læge, før du prøver Anderson-metoden for at være sikker på, at dine basale ernæringsbehov vil blive opfyldt af programmets regimenterede, lavt kalorieindhold.

Hills Fitness History

Da hun var yngre, forblev Hill - som blev født i 1967 - pasform ved at køre spor og ved at spille basketball og softball. I hendes 20'erne og 30'erne blev hun en igen-til-gang-øvelse afhængig af hendes arbejdsplan og familieansvar. Disse opgaver omfattede omsorg for tre børn. Hun vendte tilbage til regelmæssig motion i 2008, efter knæoperation tidligere på året, og værdsatte resultaterne. Hun fortalte "Shape" magazine, at takket være hendes fitnessprogram kunne hun "bøje på måder, jeg ikke har været i stand til siden jeg var teenager." Hill, der har et hjem gym, fortalte "Fitness" magazine, at hun skal planlægge hende motion sessioner, "eller jeg vil simpelthen finde en undskyldning for ikke at træne ud."

Forøg Cardio

Running var engang Hill's cardio øvelse af valg. Nu favoriserer hun mindre effektaktiviteter, som f.eks. 2-eller 3-mile vandreture. Hun udfører også regelmæssige 4-mile rutiner på en elliptisk træner. Hvis Hills program ikke passer til dig, anbefaler Centers for Disease Control and Prevention mindst 150 minutters moderat cardioaktivitet om ugen, hvilket betyder at du udøver omkring 50 til 60 procent af din maksimale intensitet. Hvis du ønsker at tabe sig, overvej at øge din kardio output til 300 minutter hver uge.

Inkluder styrketræning

Selvom Hill ikke er til bodybuilding, ignorerer hun ikke styrketræning. Sangeren løfter lette vægte og udfører øvelser som crunches og pushups. Hun gør også tre pilates-klasser hver uge. Uanset om du følger Hills ledelse eller udfører forskellige øvelser, kan styrketræning hjælpe dig med at forblive slank, fordi den øgede muskelmasse øger dit stofskifte og giver dig mulighed for at forbrænde flere kalorier, mens du er i ro.

Del:
Kommentarer