Hvordan kan en teenagepige få en seks pakke mave?

Hvordan kan en teenagepige få en seks pakke mave?

At få en seks pakke mave er ikke et uopnåeligt mål - især for teenage piger. De fleste sunde teenagepiger er ekstremt aktive, hvilket gør det lettere at holde sig på en regelmæssig træningsordning. Det er vigtigt, at du forbliver fast, fordi det kan tage lidt tid at udvikle en seks pakke. Giv ikke op, når du ikke ser dit hårde arbejde med det samme. Abdominal muskel definition tager tid og udholdenhed.

Kost

Trin 1

Reducer dit indtag af hvidt brød, pasta og ris. Disse fødevarer har ringe eller ingen næringsværdi. Når du spiser disse typer fødevarer, skal du vælge hele korn.

Trin 2

Fyld op på fiber. Fiber er afgørende for at opnå en seks-pack mave - fordi den reducerer opblussen omkring mavemusklerne og holder dig følelsen fuldere længere. High fiber elementer er bønner, frugt og grøntsager. Teenagere har brug for 30 til 35 mg om dagen, dette er meget muligt, hvis du spiser naturlige fødevarer.

Trin 3

Snack på nødder, yoghurt og magert kød. Disse fod har masser af protein, som hjælper med at opbygge og reparere muskler. Da du arbejder med dine muskler, er dette vigtigt.

Trin 4

Skær sodavand og sukkerholdige sportsdrikke. Selv kost sodavand kan forårsage abdominal opblussen og trang til slik. Sukkerholdige sportsdrikkevarer er spildte kalorier.

Trin 5

Reducer mængden af ​​slik du spiser. Drastisk skæring af slik, især hvis du nyder dem, er ikke en god idé. Denne mangel kan føre til at spise en for stor mængde, der sætter dig bag på dine fremskridt. Nyd et stykke mørk chokolade hver dag vil ikke ødelægge din kost.

Dyrke motion

Trin 1

Planlæg kardio træning. At få din puls op vil hjælpe med at brænde det ekstra fedt omkring mavemusklen. Store former for cardio træning løber, cykler og roer. American College of Sports Medicine anbefaler at gøre 30 minutter med moderat intense cardio øvelser fem gange om ugen.

Trin 2

Tilmeld dig en Bikram yoga klasse. Yoga er meget effektiv til at opbygge dine muskler - det er også godt at hjælpe dig med at slappe af. Bikram yoga er lavet i et rum, der er 105 grader. Denne temperatur hjælper dig med at svede ud urenheder og toksiner, hvilket kan hjælpe med at brænde det ekstra lag fedt rundt og reducere vandets vægt.

Trin 3

Arbejd med dine overkroge muskler. Regelmæssige sit-ups tilbyder et begrænset antal bevægelser, for de bedste resultater gør dine sidestykker på en stabilitetskugle. Når du er blevet fortrolig med dette, skal du holde en håndvægt på brystet, mens du gør sit-up for ekstra modstand.

Trin 4

Fokus på de nedre muskler. Kvinder, selv teenagepiger, har tendens til at opbevare det meste af deres fedt omkring lavere abdominale muskler. Arbejd væk denne bulge ved at gøre omvendte abdominal crunches. Lig på ryggen, armene ved din side og lårene i 90 grader vinkel på gulvet. Brug kun dine nedre abdominale muskler, tag dine knæ i brystet.

Del:
Kommentarer