Hvordan hurtigt før en blodkolesterol test

Hvordan hurtigt før en blodkolesterol test

Hvordan hurtigt før en blodkolesterol test. Det er næsten altid nødvendigt at hurtigere før en blodkolesterol test. Hvis du er planlagt til en blodkolesterol test, vil du sørge for at du faster ordentligt. Både din læge og laboratoriet, hvor du får dit blod til at trække, er 2 gode ressourcer til at hjælpe dig med at bestemme, hvordan du hurtigt før en blodkolesteroltest.

Tjek med din læge eller på laboratoriet, hvor du vil have blod tegnet for at finde ud af, hvor længe du skal løbe. Nogle gange er denne tidsramme 6 til 8 timer, og nogle gange skal du muligvis hurtig natten over. I nogle tilfælde skal du hurtig i op til 12 timer.

Planlæg din blodkolesteroltest så tidligt om morgenen som muligt, hvis du skal hurtig i 12 timer. Du kan stoppe med at spise kl. eller kl. Og så vågne op næste morgen og gå lige til laboratoriet for at få dit blod trukket.

Vær opmærksom på, hvad du spiser i ugerne før en blodkolesteroltest, hvis du har så meget forhåndsanmeldelse, at du får denne test. Undgå rødt kød, æg og andre fedtfattige og højkolesterolholdige fødevarer, hvis du får en blodkolesterolprøve som en del af en livsforsikring eksamen.

Du må ikke ændre din kost for meget, hvis du får en rutinemæssig blodkolesteroltest, da din læge vil have en præcis ide om, hvad dit kolesterol er baseret på din sædvanlige kost.

Drik vand, selv efter at din hurtige er begyndt. De fleste laboratoriefaciliteter giver stadig patienter mulighed for at drikke vand og overvejer ikke, hvad der skal være en del af det hurtige, uanset hvor mange timer du er forpligtet til at raske.

Kontakt din læge eller laboratoriet for at afgøre, om kaffe er tilladt. I nogle tilfælde er du ikke forpligtet til at undgå kaffe, når du faster.

Vær ærlig, når du går til din blodkolesterol test. Hvis du skulle fast i 12 timer, og du kun fastede i 8 timer, fordi du havde en snack inden sengetid, lad labbet kende.

Del:
Kommentarer