Hvordan hjælper sød olie med ørepænder?

Hvordan hjælper sød olie med ørepænder?

En ørepine behøver ikke at betyde en dyr tur til lægen. Sød olie er et velprøvet middel til smerte og ubehag forbundet med ørepine, hvilket giver hurtig og overkommelig relief.

Fakta

Sød olie er simpelthen et andet navn for olivenolie. Selv de søde olier, der sælges på apoteker, har olivenolie som deres ensomme ingrediens.

Brug

Anbring to til tre dråber sød olie i det smertefulde øre. For at forhindre olien i at løbe ud, indsæt et lille stykke bomuld i øret og læg ned på den modsatte side, med det besværlige øre peget op. Smerten skal lette på få minutter.

Fungere

Selvom det er almindeligt accepteret, at sød olie har antibakterielle egenskaber til at reducere betændelse og infektion, forklarede W. Steven Pray, Ph.D., DPh fra det sydvestlige Oklahoma State University, at kilden til fælles infektion ligger uden for den tympaniske membran, og at olivenolie ikke kan at passere gennem en intakt tympanisk membran.

Olien hjælper også med at blødgøre og opløse smertefulde ørevoks, ligesom mange andre typer olie.

Overvejelser

Opvarmning af den søde olie kan give ekstra fordel. Selvfølgelig skal du altid teste temperaturen for at sikre, at den ikke er for varm før du sætter den i øret.

Advarsel

Ifølge dr. Douglas Hoffman, en californisk otolaryngologist, kan sød olie forårsage alvorlig infektion i tilfælde af en perforeret øretromme. Olien kan lække ind i mellemøret og bære med det skadelige bakterier med det, hvilket muligvis fører til en mere alvorlig infektion.

Del:
Kommentarer