Hvordan gĂĄr en College Football Walk-On Tryout Work?

Hvordan gĂĄr en College Football Walk-On Tryout Work?

Hollywood elsker følelsesglade historier om walk-ons, der gør college-fodboldholdet. Desværre er disse historier undtagelsen, snarere end reglen. De fleste walk-ons gør aldrig holdet, især dem i stor tid fodboldprogrammer. Dem, der ofte slutter med at udføre squads. Som Ryan Dorchester, koordinator for rekrutteringsoperationer ved West Virginia University, fortalte The New York Times, "Vi forsøger bare at finde kroppe... Du hader at sige det, men det er sandt."

Foretrukne Walk-Ons vs True Walk-Ons

Walk-ons er ikke-stipendiat atleter. Når folk tænker på college fodbold walk-ons, ofte forestiller de sig et underjordisk langskud, som hovedpersonen i filmen "Rudy." Men nogle gange er vi lige så dygtige som dem, der har modtaget stipendier. De mest talentfulde er foretrukne walk-ons. Disse spillere er inviteret til at prøve og mange er garanterede roster spots. I de fleste tilfælde behandles de samme som stipendiater. De deltager i praksis og har adgang til teamfaciliteter. Sande walk-ons er studerende, der måske har spillet i gymnasiet, men blev overset som udsigter.

Støtteberettigelse og tilmelding

Walk-ons, foretrukne og ellers, skal opfylde NCAA-kvalifikationskrav. Dette omfatter vedligeholdelse af amatørstatus samt møde faglige krav. For at kvalificere sig som en walk-on, skal en spiller være indskrevet på kollegiet, som en fuldtidsstuderende, før faldet tryouts. Tryout datoer for walk-ons er normalt indsendt online eller offentliggjort i lokale aviser. Indkommende freshmen kan have gavn af at have deres high school fodbold træner kontakte nogen på college coaching personale. Ud over NCAA-kvalifikationskrav har nogle universiteter skolespecifikke retningslinjer. Se på skolens atletiske afdeling hjemmeside for detaljer.

Konkurrere for en Spot

Konkurrencen er hård. Hver spiller skal passere en fysisk. Alle udsigter vil blive målt og vejet. De vil så blive testet på styrke, hurtighed og smidighed. Grupperet efter stilling deltager spillerne i holdboringer. Trænere vurderer spillere på deres mentale og fysiske evner. Afgørelser er i høj grad baseret på et holds behov. Det hjælper med at vide, hvad disse behov er forud for tryout. For eksempel kan en walk-on, som kan spille venstre tackle eller defensive ende, være bedre at vælge at konkurrere om den position, hvor holdet mangler dybde.

Overlevende Cut

At lave holdet, selv træningsgruppen, er svært. Ifølge WVU's Dorchester prøver omkring 70 walk-ons hvert år, og kun fem er inviteret til træningsgruppen. NCAA begrænser Division I fodboldhold til rosters på 105 spillere. Kun 85 af disse spillere kan tilbydes stipendier. Dette efterlader 20 roster pletter til walk-ons. Hvis en spiller overlever at blive skåret, vil der opstå muligheder. Hvert år åbner roster steder på grund af skader eller overførsler. Ja, de fleste walk-ons går uhærdigt. Men nogle, som Green Bay Packers stjerne Clay Matthews, en walk-on på USC, fortsætter med at have biografværdige karriere.

Del:
Kommentarer