Hvordan fejler jeg en opladningsklubs bil?

Hvordan fejler jeg en opladningsklubs bil?

Klub biler eller golfvogne, brug en række batterier til at give strøm. Generelt er seks 6 volt batterier forbundet og skaber 36 volt. Problemer med opladningen kan relateres til batterierne, og der bliver ikke ledet strøm til opladeren. Problemer med batterierne kan være vanskelige at identificere, fordi de alle ser ens ud, og ofte er der ingen visuel indikation af et problem. Fejlbelastning af klubben biler kan nås ved at følge nogle trin.

Kontroller, at klubben er tilsluttet en strømkilde, hvis batterierne ikke oplades.

Se efter synlige tegn på et problem, hvis klubben stadig ikke vil opkræve. Batterierne er blysyre, og eventuelle lækre syre vil være mærkbare omkring problembatteriet. Afmontér batteriet og fjern det forsigtigt fra kæden. Udskift derefter det med et nyt batteri og prøv opladningen igen.

Indsæt et hydrometer i hvert batteri's elektrolytvæske, hvis der ikke er nogen synlig lækage - et batteri vil være synderen. Problemet med alle seks batterier ser det samme ud, det er næsten umuligt at identificere dudet. Indsæt hydrometeret under hætten, klem pæren og gentag for at få hydrometeret til batteritemperaturen.

Se på den specifikke tyngdekrav læsning hvor elektrolytten rører skalaen på float. Du leder efter aflæsninger fra hvert batteri til at ligge inden for 50 punkter af hinanden ved 80 grader. Det dårlige batteri vil være det, der ikke er inden for rækkevidde.

Del:
Kommentarer