Hvordan fastgør en fysioterapeut en fast rib?

Hvordan fastgør en fysioterapeut en fast rib?

Stuck Rib

Rib dysfunktion er ofte årsagen til øvre ryg og brystsmerter hos mange patienter. Dette er normalt en overraskelse for de fleste, fordi vi tænker på ribbenene som et ikke-bevægeligt knoglehulrum. Men hver gang vi tager et åndedræt, udvider ribbenene og kontraherer. En dysfunktionel ribbe kan ikke bevæge sig med resten af ​​ribbenet og betegnes derfor som fast.

Ă…rsager og symptomer

Stak ribben kan være et resultat af dårlig kropsholdning, tilbageforvrængning muskeltrauma eller endog løfte ukorrekt. Dysfunktionen kan resultere i åndedrætsbesvær, begrænset bevægelse, muskelspasmer og smerter i andre områder af kroppen.

Teatment

For at rette op på denne sygdom vil en fysioterapeut justere og justere leddene i dine ribber, som efterfølges af en fysisk terapi regime. Fysioterapi vil styrke leddene og musklerne, hvilket kan have forårsaget skade. Massager og varme pakker og koldt komprimerer er også behandlinger til fastribben.

Fysisk terapi

Der er flere former for fysioterapi, du kan få for en fast ribbeskadigelse. Dyb vejrtrækning og kerne stabilitet øvelser kan administreres af din terapeut. Disse strækker vævet for at frigøre trykket. Thoracic nonthrust manipulation er en direkte massage teknik til ribben området. En ny form for terapi er myofascial frigivelse. Fascia er bindevæv, der binder muskler og knogler. Denne terapi vil lindre smerter og gør det muligt for reorganiseringen af ​​vævsfibrene, hvilket gør dem mere fleksible og funktionelle.

Del:
Kommentarer