Hvordan får folk pin-orme?

Hvordan får folk pin-orme?

Hvad er Pinworms?

Pinworms er små parasitære orme, der kan inficere tarmene hos mennesker og dyr. Pinworms er omkring størrelsen af ​​en hæftning og ligner smalle korn af ris eller trådstykker. Pinworm æg luge i tyndtarmen, så flytte til tyktarmen, hvor pinworms er i stand til at greb på tarmvæggene. Når kvindens pinworms er flere uger gamle, bevæger de sig helt til tyktarmen. Om natten kommer de kvindelige pinworms ud af anus og lægger æg omkring anusen. Når æggene lukker, kryber ormene tilbage gennem anusen eller bliver ved et uheld videregivet til en anden person eller et dyr.

Hvordan får folk pinworms?

Pinworms inficerer en krop, når en person ved et uheld indtager et pinworm æg. Disse æg kan placeres ved fingerspidserne og kroppen af ​​enhver, der har pinworms. Dette betyder, at disse æg kan indtages ved et uheld af enhver, der rører en overflade, som en smittet person gjorde og derefter spiser eller lægger hånden i munden. Børn kan nemt få pinworms fra hinanden, fordi de konstant lægger deres hænder i munden og deler legetøj og mad. Du kan vide, om du har pinworms ved at se på din fecal sagen, når du bruger badeværelset. Hvis du har pinworms, vil de ligne hvid tråd eller ris i dit fækale stof.

Hvad skal man gøre, hvis man har Pinworms

Hvis du tror, ​​du har pinworms, skal du gå til din læge. Selvom pinworms ikke er helt farlige for mennesker at have, er de en gener og meget smitsom. Din læge vil sandsynligvis ordinere en tuggetablet, der skal tages straks, kaldet Vermox. Han vil instruere dig om at vente to uger og derefter tage en ny Vermox tablet. Alle i din familie skal tage samme medicin på samme tid for at forhindre genfødsel blandt familiemedlemmer. Alle familiemedlemmer skal vaske deres hænder grundigt med antibiotisk sæbe, før de spiser og efter brug af badeværelset. De skal også have rene tøj hver dag i de næste to uger for at forhindre genfødning og rekontaminering.

Del:
Kommentarer