Hvordan får du alkohol ud af kroppen?

Hvordan får du alkohol ud af kroppen?

Alkohol er et stof, der ændrer sindet, når det indtages. Der er mange grunde til, at man vil rense kroppen af ​​alkohol, som at slippe af med tømmermænd. Der er tre måder at alkohol forlader din krop: gennem vejret, sved og urin. Din stofskifte er ansvarlig for at nedbryde alkoholen og få den ud af dit system. Selvom du ikke har et højt stofskifte, er der måder at få alkoholen ud af systemet hurtigt.

Drik en 8-ounce kop vand for hver alkoholholdig drikkevare du forbruger. Dette vil give din krop tid til at nedbryde den første drink og hydratisere dig også.

Spis et sundt måltid, før du spiser alkohol. Maden vil opsuge det meste af den alkohol, du spiser, og hjælpe din krop til at slippe af med alkoholen hurtigere.

Tag to ibuprofen eller acetaminophen og drik 40 ounces vand, før du går i seng efter dit alkoholforbrug.

Drik vand første ting om morgenen og spis et stykke brød for at hjælpe med at absorbere alkohol, der er tilbage i dit system.

Gør lidt lys øvelse for at øge dit stofskifte og få alkoholen ud af dit system. Hvis du kan gå eller køre, skal du gøre det i mindst 20 minutter. Opret en god sved og tag et varmt brusebad.

Fortsæt med at drikke masser af vand og udfør moderat motion i de næste 24 timer for at fjerne din krop af alkoholen.

Tips

Udfør en alkohol test på home for at sikre, at alkoholen er ude af dit system.

Advarsler

Det er ulovligt at snyde på medicin og alkohol screenings.

Del:
Kommentarer