Hvordan er emuolie ekstraheret?

Hvordan er emuolie ekstraheret?

Hvor kommer emuolie fra

Emu er store, flyvende fugle tilhørende samme gruppe som struds. Emu har længe været en favorit blandt de australske aboriginer for sit kød og olie. Emuolie kommer fra dyrens kød og kan derfor ikke udvindes, mens fuglen er i live. Emu kød og olie er blevet så populære, at emu rancher opdrætter i Australien og USA og emuerne er opdrættet med det ene formål at slagte for kød og olie.

Hvordan Emu Olie er fjernet fra dyret

Emu olie findes faktisk i en tykk fedtplade, der er placeret på bagsiden af ​​emu. Fedtet adskilles fra kødet. Derefter fjernes fedtet fra huden, jorden og smeltes derefter. Derefter sendes emuolien gennem forarbejdningsfasen, hvor den filtreres, raffineres, steriliseres og deodoriseres. Men ikke alle emuolie går gennem alle disse trin. Nogle emuolie er simpelthen filtreret og indeholder stadig forurenende stoffer og bakterier.

Egenskaber ved Emu Oil

Efter rendering har emuolien mindre end 5 procent fedtsyrer i olien. Når olien er fuldstændig bearbejdet, er der ingen fedtsyre i slutproduktet. Emu-olieudvinding og -forarbejdning er en lang proces, men egenskaberne af emuolie kan være værd at gøre. Emu olie er hyldet som en aktuel applikation til gigt og betændelse. Det bruges også til at behandle forbrændinger og kan være et gennemtrængende og fugtgivende middel.

Del:
Kommentarer