Hvordan bruger jeg timeren pĂĄ Oral-B Vitality?

Hvordan bruger jeg timeren pĂĄ Oral-B Vitality?

Der findes forskellige typer tandbørster: manuel, batteridrevet og elektrisk. En elektrisk tandbørste fjerner op til to gange mængden af ​​en plaque end en manuel tandbørste. Mens der er en betydelig prisforskel mellem de manuelle, elektriske og genopladelige tandbørster, er Oral-B Vitality en mulighed, der giver dig mulighed for at få renere tænder, mens du sparer penge. Denne genopladelige tandbørste kommer med en timer, der pulserer for at fortælle dig, hvor længe du har børstet. Brug af denne tandbørste sætter dig og din familie på vej til at have sundere tænder og tandkød, samt et hvidere smil.

Oplad tandbørsten. Tandbørsten kommer med en lille opladning, men for at modtage de fulde fordele skal du lade den stå på opladeren natten over. Det vil normalt holde et gebyr i op til fem dage.

Påfør tandpasta og fugt børster under vandet.

Tryk på den blå knap til "On" for at starte timeren. Timeren er en god måde at lære yngre børn, hvordan man børster deres tænder i en passende mængde tid, i modsætning til blot at pusse, spytte, skylle og kalde det færdigt. De lærer at rense deres tænder, når de bruger den rigtige mængde tid, der børstes.

Børste dine tænder, tag tid til at lade tandbørstehoveder nå alle sider af tænderne og tandkødene. Det kan tage et par gange at vænne sig til den pulserende virkning, da genopladelige bevæger sig op og ned i tænderne, i dine kinder og tandkød. Timeren vil pulse langsomt og lade dig vide, at det er tid til at skylle. Skyl tandbørsten og returner den til bunden af ​​opladeren.

Del:
Kommentarer