Hvordan bruger jeg en Weider 8530 Weight Machine?

Hvordan bruger jeg en Weider 8530 Weight Machine?

Weider 8530, et hjemmegymnastik designet til at arbejde med alle de store muskelgrupper i kroppen bruger vægtplader til opbygning af muskel og udholdenhed. Tre stationer omgiver to vægtstabler i midten og bagsiden af ​​maskinen og justeres let til ønsket vægt. Frontstationen indeholder en lat bar, sommerfuglarm, armpress, benlift og en bænk med ryglæn. En side station giver en squat maskine med polstret squat barer til skuldrene. Den modsatte station er til vertikale knæ-hæve (VKR) abdominal øvelser.

Stå opad, sidde over bænken og tag lat-pull-baren i hver ende. Sid ned og tag bar under hagen, albuer bøjet. Rett derefter arme, der danner en V-form ved hjælp af et fuldt bevægelsesområde. Gentag for 8-12 gentagelser. Weider 8530 manualen anbefaler at fjerne lat pull-down bar efter afslutningen af ​​øvelsen.

Stadig siddende, tag sommerfuglstængerne bagfra med albuer bøjet, arme vendt ud, underarm på puden til presser. Tryk albuerne sammen og derefter ud igen ved hjælp af et fuldt bevægelsesområde. Gør 8-12 gentagelser.

Udfør derefter en armpress øvelse. Grib håndtagene med hænder nedad. Træk armene ind i kroppen og derefter ud med et fuldt bevægelsesområde. Gør 8-12 gentagelser.

Til benopløser skal du placere toppen af ​​dine fødder bag fodpuderne, knæene under knæpuden og hæve og sænke dine ben lodret. Gør 8-12 gentagelser.

Flyt til squat stationen, juster vægtpladerne til den ønskede vægt. Bøj knæene, læg skuldrene under puderne. Rigt og bøj knæene i en hukommelse for 8-12 gentagelser.

Den endelige station er til vertikale knæløftninger (VKR), en abdominal øvelse. Facing ud, tag fat i håndtagene, albuerne på armpuder og hoved og hals på hovedpuden. Tag knæene i din mave og ud igen, og hold knæene bøjede. Fødderne skal forblive væk fra gulvet, indtil alle gentagelser er afsluttet. Gør 20 gentagelser.

Gør tre sæt af hver øvelse for en total krops træning. Flytning i et stabilt tempo gennem sætene hjælper med at opretholde en mål hjertefrekvens, stigende kardiovaskulær udholdenhed.

Del:
Kommentarer