Hvordan bruger jeg AndroGel Bodybuilding til at blive stor?

Hvordan bruger jeg AndroGel Bodybuilding til at blive stor?

AndroGel er en testosteron gel, der normalt foreskrives for at øge testosteronniveauet hos mænd. I modsætning til andre syntetiske stoffer, der ofte indtages eller indgives intravenøst, påføres AndroGel direkte på huden, blødgøres i musklerne og blodbanen. Brug af produktet i gel- eller plasterform for at opnå muskelmasse til bodybuilding er muligt. Der er dog nogle få trin involveret for at sikre, at du bruger produktet korrekt.

Ansøgning

Trin 1

Vælg en tid på dagen for at anvende AndroGel. Forskning har vist, at det er bedst at anvende produktet om morgenen. Dette vil gøre det muligt for din krop at absorbere gelen som dagen skrider frem. Det er derfor vigtigt at tillade agenten at forsigtigt og langsomt sive vej ind i blodbanen.

Trin 2

Vask og tør din hud grundigt, før du anvender AndroGel. Dine porer skal være rene. Det er derfor vigtigt at påføre gelen eller lappen kort efter du har bade, og din hud er fri for død hud.

Trin 3

Påfør AndroGel som anvist, kun ved hjælp af indholdet indeholdt i en enkelt gelpose eller patch. Sørg for at bruge hele indholdet af dosen. Lad tørre i mindst fem minutter. Efter at gelen tørrer, dække de behandlede områder med tøj. Dette gør det muligt at forblive i kontakt med din hud.

Motion og kostmodifikation

Trin 1

Forøg intensiteten og frekvensen af ​​kraftbevægelser i din træningsrutine. Fordi dit ønske er at opbygge muskelmasse, er øvelser som bænkpresser, benpresser, squats og armkrøller vigtige, fordi de involverer de store muskler i din krop. Som AndroGel begynder at arbejde, typisk i løbet af en til to uger, vil den gradvis øge dit energiniveau og køre, så du kan håndtere flere vægte på kraftbevægelser. Dette vil skubbe dit muskelvæv til sine grænser. Testosteronagenterne i AndroGel vil arbejde for hurtigt at reparere vævet, hvilket muliggør hurtig muskelvækst.

Trin 2

Reducer kardiovaskulære og aerobic øvelser i perioder med massebyggelse og AndroGel cykler. Det er vigtigt at udnytte virkningerne af gelen til at opbygge muskelmasse. Selvom aerob træning er vigtig, vil hyppige kardio øvelser til sidst fremme vægttab, skabe et trim og skære look. Dit mål er at bruge AndroGel til at få muskelmasse. Under massebyggelse skal du kun udføre aerobic en eller to gange om ugen for at holde dit blod flydende og dit hjerte stærkt. Brug størstedelen af ​​din energi til at koncentrere dig om massebygningsbevægelser.

Trin 3

Forøg dit protein og stivelsesholdige kulhydratindtag, mens du tager AndroGel. Disse kalorier vil arbejde med gelen ved at reparere forøgelse af størrelsen på cellerne i dine muskler. Øgede kulhydratkalorier vil gøre det muligt for dine muskler at opbevare høje sukkerniveauer, hvilket øger din energi, så du kan grule gennem tunge massebyggede træningsprogrammer.

Del:
Kommentarer