Hvordan behandler jeg et Rooster Spur Wound?

Hvordan behandler jeg et Rooster Spur Wound?

Mennesker og dyr har ikke til hensigt at blive såret, men det er ofte en bivirkning af en aktiv livsstil. Personer, der har hyppig kontakt med dyr og husdyr, kan ved et uheld blive skadet, mens de håndteres. Dyr kan blive såret under møder med andre dyr af deres egen art eller af en anden art.

Nedskæringer og sår forårsaget af sporer på en hane kan være dybe og smertefulde. Hvis de ikke behandles ordentligt på det tidspunkt, kan de føre til alvorlige helbredsmæssige komplikationer på grund af de bakterier og snavs, der almindeligvis findes på sporer af roosters og andet fjerkræ.

Hvordan man behandler et Rooster Spur-sĂĄr

Rengør såret grundigt med varmt vand og en antibakteriel sæbe. Sørg for at få alt snavs og snavs ud af såret. Medmindre blødningen er alvorlig, er det først vigtigere at rense såret, end stop blødningen. Blod som strømmer ud af såret kan hjælpe med at skylle potentielle skadelige forurenende stoffer.

Kontroller, at der ikke er snavs eller snavs i sĂĄret. NĂĄr du er sikker pĂĄ, at den er ren, behandle sĂĄret ved grundigt at anvende en antibiotisk salve.

Anbring gasbind eller en butterfly bandage til såret. Sørg for at blødningen styres.

Søg lægehjælp. Rooster anspore sår har stor infektionsfare og kan kræve oral antibiotika eller andre behandlinger, der kan ordineres af en autoriseret læge. I tilfælde af dyr skal du kontakte din dyrlæge om opfølgningsforanstaltninger for at tage sig af såret.

Advarsler

Hvis du eller dit kæledyr er skadet, skal du kontakte en læge for behandling. Manglende korrekt behandling af en skade eller sår kan føre til sygdom, handicap og endda død. Dette er især tilfældet, hvis du ikke er i stand til at kontrollere blødningen eller såret er for dybt til at rense grundigt.

Del:
Kommentarer