Hvordan at strække før Zumba klasse

Hvordan at strække før Zumba klasse

Zumba er et fitnessprogram baseret på latinske danse. Tanken bag det er at have det sjovt og bevæge sig med musikken på en måde, der hjælper tone muskler og øger styrke og udholdenhed. Stretching før dans er vigtigt for at undgå skade og få mest muligt ud af din Zumba fitness rutine.

Lunge fremad på dit højre ben, mens du bøjer dit venstre knæ, med din venstre skinne parallelt med jorden. Kom tæt på at placere det bøjede knæ på gulvet, men gå ikke så langt ned. Hold din overkrop stadig og hold dine hænder på dine hofter for at holde balancen. Lunges strækker dine hamstrings og quads.

Sid på gulvet og bøj begge ben på knæene. Spred lårene fra hinanden og læg bunden af ​​dine fødder sammen. Hold dine fødder med dine hænder og flad dine knæ op og ned for at strække dine indre lår.

Læg fladt på ryggen. Hæv dine knæ til brystet og træk dem tæt på brystet med dine hænder. Hold denne strækning i 3 til 5 sekunder og slip. Gentag flere gange for at strække din nedre ryg.

Stå overfor en væg. Bøj dig selv med din højre hånd og brug din venstre hånd til at forstå din venstre fod. Træk din venstre fod mod dine skælder for at strække dine quads. Gentag med den anden fod.

Stræk dine skuldre ved at rulle dem i cirkler, først frem og tilbage. Gentag dette flere gange for at strække dine skuldre og øvre ryg.

Rul halsen fra side til side og derefter front-to-back. Gentag denne bevægelse flere gange for at strække din nakke og skuldre.

Del:
Kommentarer