Hvordan at slippe af med en tandpine hurtigt

Hvordan at slippe af med en tandpine hurtigt

Enhver der som nogensinde har haft tandpine kender til den elendige bankende smerte, de forårsager. Heldigvis er der mange måder at begrænse eller endog fjerne smerten forårsaget af tandpine. Følgende trin vil hjælpe med at lindre selv den værste tandpine. Vær opmærksom på, at følgende trin er midlertidige lindringer og er ikke ment som en kur. Hvis du oplever tandpine, skal du straks kontakte en tandlæge, da det ofte er tegn på hulrum eller andre tandproblemer, der kan forværres, hvis det ikke behandles.

Som dit første skridt anbefaler jeg, at du henter en flaske "Tea Tree Oil". Tea Tree olie er en naturlig olie, der er meget effektiv til at lindre tandpine smerte. Det vil også dræbe bakterier og bakterier i munden, så din tandpine ikke forværres. At bruge Tea Tree olie smider kun 2 eller 3 dråber både på og omkring din tand. Masser olien i tandkødene omkring din tand. Du bør føle lindring fra smerter i omkring 1 eller 2 minutter. Hvis smerter vedvarer, gå videre til næste trin.

Som dit andet skridt, prøv at tygge et par små stykker løg. Løg er en naturlig anti-biotisk og vil hjælpe i tandpine smerte. Hvis du ikke er i stand til at tygge, skal du juice et stykke løg ved at smadre det og derefter påføre løgjuice på og omkring din tand.

En anden god måde at slippe af med tandpine er med fed olie. Klippeolie er blevet anvendt som et naturligt middel til mange forskellige medicinske problemer. At bruge det til at eliminere tandpine smerte er enkel. Påfør et par små dråber på din tand. Gnid olien rundt om tandkødene omkring din tand. Din smerte bør reduceres inden for et minut eller deromkring.

En mere naturlig og effektiv mĂĄde at reducere smerte forĂĄrsaget af tandpine er ved at holde en halv kop saltvand i munden. Bland blot 3 teskefulde bordsalt i 6 ounce vand og hold i munden i ca. 20 sekunder.

Hvis ingen af ​​disse naturlige midler virker for dig, så prøv at gå ned til dit lokale apotek og opsamle et rør af tandpine numrerende gel. Et populært mærke til dette hedder "Oregel". Denne gel vil effektivt dæmpe din tand og dit område omkring din tand, indtil du er i stand til at komme til en tandlæge.

Del:
Kommentarer