Hvordan arbejder sæsonbilletter til NHL?

Hvordan arbejder sæsonbilletter til NHL?

Fra 1946 indtil lukningen i 1999 havde Torontos Maple Leaf Gardens aldrig et enkelt usolgt sæde. I løbet af den tid var en sæsonbillet til Torontos NHL-hold gyldig. Siden NHL udvidet til 30 hold fra sin oprindelige seks, har hockeypassioner spredt over hele Nordamerika, hvilket gør sæsonbilletter lige så værdifulde i byer som Pittsburgh, Buffalo og Saint Paul, Minnesota.

pakker

NHLs almindelige sæson omfatter 82 spil, hvor hvert hold har 41 spil. Nogle hold, såsom Buffalo Sabre, Pittsburgh Penguins eller Montreal Canadiens, tilbyder kun hele eller halv sæson sæsonbillet pakker. I byer, der muligvis kæmper til tider med deltagelse, som Atlanta og Nashville, tilbyder teamene også flexpakker, der kan omfatte så få som seks spil.

priserne

NHL er en virksomhed, og som enhver virksomhed er underlagt lovgivningen om udbud og efterspørgsel. Populære hold kan opkræve mere af en præmie end de udenfor hockey hotbeds. Ifølge Team Marketing Report, et Chicago markedsundersøgelsesfirma, havde St. Louis den billigste gennemsnits sæsonbillet i sæsonen 2008-09 på 29,94 dollar pr. Spil. Toronto, der nu spiller i Air Canada Center, opkræver et gennemsnit på $ 76,15 pr. Spil, ligaens dyreste sæsonbillet. NHL gennemsnittet for 2008-09 var $ 49,66, hvilket betyder at en billet til alle 41 regular-season spil og to preseason spil koster mere end $ 2.100.

Ventelister

Mange NHL hold sætter en kappe på antallet af sæsonbilletter, de kan sælge. Dette er for at sikre, at nogle billetter forbliver tilgængelige for gruppesalg, modstandernes tildelinger, velgørende udbetalinger og single-game optagelser til offentligheden. Pittburgh-pingvinerne har afkortet deres sæsonbilletsalg på 14.000, Buffalo Sabers på 16.500 og Washington Capitals på 12.000. På grund af høj efterspørgsel er disse sæder ofte udsolgt.

Som følge heraf indførte de tre hold sammen med Toronto, Montreal, Minnesota, Chicago, Calgary, Edmonton og New York Rangers ventelister for 2010-11 sæsonen. De på ventelisten betaler et engangsregistreringsgebyr eller depositum, som varierer fra hold, og normalt et årligt vedligeholdelsesgebyr skal være køet, hvis sæsonbilletter bliver tilgængelige. Fra 2010 var Pittsburghs venteliste på 3.800 og Rangers havde mere end 12.000.

Fordele

Den største fordel ved NHL-sæsonbilletter er første valg af playoff-billetter, hvis dit hold kvalificerer sig. Nogle hold kan lide at smide ind i mere luksuriøse frynsegoder dog. F.eks. Får nogle sæsonbilletholdere i Buffalo gratis parkering og gratis tjener service på deres pladser. Tampa Bay Lightning tilbyder nogle af sine sæsonbillet indehavere skabsrum ture og eksklusiv adgang til team praksis.

Ubrugte billetter

Et køb af en sæsonbilletpakke er på ingen måde en forpligtelse til at deltage i alle spil. Planlægningskonflikter vil opstå, eller måske er et manglende team rullet ind i byen. På grund af tilstrømningen af ​​online billetmæglere kan de fleste sæsonbilletindehavere kvitte sig med ubrugte billetter og normalt vinde. Ticketmaster lancerede TeamExchange for at give sæsonbilletindehaverne mulighed for at sælge deres billetter til andre fans. I modsætning til andre billetmæglere leverer TeamExchange de fleste billetter elektronisk til køberen og annullerer automatisk sæsonbilletindehaverens originale billetter. Dette eliminerer ulejligheden ved at organisere mødetider for at udveksle billetter personligt.

Del:
Kommentarer