Hvor skal man sætte en rem til Golferens albue

Hvor skal man sætte en rem til Golferens albue

Golferens albue, kendt som medial epicondylitis, er ikke begrænset til golfspillere. Gentagne bevægelser, som regel bevægelse af en golf swing, forårsager tilstanden. Andre bevægelser, der kan forårsage golferens albue, omfatter hugget træ, betjener en motorsav og kaster en bold. Symptomer på golfspillerens albue omfatter ømhed og smerte ved medial epicondyle senen i albuen.

Placer albuebandet, undertiden kaldt en tennis albuerem, 1,5 tommer under albuens sener. Hvis armbøjlen har en oppustelig luftblære, skal du placere blæren på bunden af ​​carpi radialis brevis muskel. Denne muskel er kortere end de andre underarme muskler. Den løber fra albuen til midten af ​​underarmen og forbinder til benet via en flad sene.

Juster stroppen. Stroppens princip er at ændre længden af ​​muskelen ved at forkorte den effektive længde af carpi radalis brevis muskel. Bæltet skal føle, at det forkorter underarmens muskler.

Overvåg situationen. Hvis du ikke ser forbedring i seks til otte uger, planlæg en opfølgning med en læge. Symptomerne på golferens albue og cubitaltunnelsyndrom er ens, og tests som en MR-eksamen kan være påkrævet.

Del:
Kommentarer