Hvor ofte skal du sauna?

Hvor ofte skal du sauna?

Mennesker har brugt saunaer i hundreder af år for deres afslappende effekter og sundhedsmæssige fordele. Saunaer kan findes på de fleste gymnastiksaler, og nogle mennesker installerer personlige saunaer i deres hjem. Men for meget af en god ting kan være farlig; Det er vigtigt at vide, hvor ofte du skal bruge en sauna.

Sundhedsmæssige fordele

Saunaer er værdsat for deres stress-lindrende egenskaber. Saunaer åbner porerne i menneskets hud og fremmer kroppen for at svede ud toksiner. Saunaer menes at øge stofskiftet og bruges til at øge vægttab. Damp, en del af saunaer, er en fordel at hjælpe med at lindre symptomer på forkølelse, bronkitis og andre åndedrætsbesvær.

Hvor ofte kan du bruge en sauna?

Hvis du har et godt helbred, kan du bruge en sauna så ofte som du vil uden frygt for større helbredskomplikationer eller bivirkninger. Nordamerikanske Sauna Society anbefaler at bruge en sauna tre gange om ugen, men det bemærker også, at mange mennesker bruger en sauna hver dag. Tid i saunaen afhænger af personlige præferencer; nogle mennesker føler at 15 til 20 minutter er passende, mens andre foretrækker mere end en time i saunaen.

Medicinsk RĂĄdgivende

Gravide kvinder, personer med lavt eller højt blodtryk eller patienter, der lider af en tilstand, der kræver lægehjælp, bør konsultere en læge, inden de starter en sauna. En læge vil kunne rådgive eller advare mod brug af saunaer og anbefale en sikker tid til at tilbringe i en sauna.

Del:
Kommentarer