Hvor ofte kan du donere plasma?

Hvor ofte kan du donere plasma?

Doneret plasma kan bruges til mange ting, herunder transfusioner til andre patienter og fremstilling af medicin. Donering af plasma er en sikker procedure. Der er imidlertid grænser for, hvor ofte du kan donere plasma.

Plasma Donationskrav

Nationale retningslinjer angiver, at du skal være over 17 år for at donere plasma. Du skal også være mindst 110 pund og være i god generel sundhed. Visse medikamenter, medicinske tilstande, tilstedeværelsen af ​​tatoveringer og body piercings og rejse restriktioner er også faktorer, der vil påvirke plasma donation berettigelse.

Plasma Restaurering

Donation af plasma er en meget sikker procedure. Ifølge BioLife Plasma Services erstatter kroppen fjernet plasma meget hurtigt.

Donationsbegrænsninger

En sund person kan donere plasma to gange i en syv dage. Der skal dog være en dag mellem donationsdagen og den næste valgte dag, ifølge BioLife Plasma Services.

Efter donation af blod

Der er andre begrænsninger for dem, der har doneret blod. Du må ikke donere plasma op til otte uger efter, at du har doneret blod, ifølge BioLife Plasma Services.

Andre begrænsninger

Ifølge donate-blood, hvis et center ikke er et bestemt kommercielt plasma-donationscenter, er mængden af ​​tid mellem plasmadonationer forskellig. På et center, der ikke er specifikt til plasmadonation, kan du donere plasma hver 28. dag.

Del:
Kommentarer