Hvor meget vægt kan du tabe i en uge ved at gå 5 Miles om ugen?

Hvor meget vægt kan du tabe i en uge ved at gå 5 Miles om ugen?

Walking en ekstra 5 miles om ugen er en fantastisk måde at hjælpe dig med at brænde flere kalorier på daglig basis. Når det kommer til at tabe sig, er dit bedste bud at styre dit kalorieindtag, så du bruger mindre kalorier om dagen, end du brænder ud gennem dit stofskifte og motion. Ved at gå en ekstra 5 miles hver uge kan du hjælpe din krop til at nå et kalorieunderskud, som over tid vil hjælpe dig med at forbrænde nogle af disse uønskede pund.

Hvordan det virker

Simpelthen sagt, vægttab er et tal s spil. For hvert pund, du vil tabe, skal du forbrænde nok kalorier til at opnå et underskud på 3.500. Med andre ord skal du styre din kost sammen med din træningsplan. Walking en ekstra 5 miles hver uge kan kun hjælpe dig med at tabe sig, hvis du brænder mere kalorier ud end du lægger på med mad og drikkevarer. For at bestemme, hvor meget vægt du kan miste med de ekstra 5 miles, skal du sammenligne dit kalorieindtag med din basale metaboliske hastighed.

Kalorier og din metabolisme

Du behøver ikke bruge motion for at forbrænde hver eneste kalorie, du spiser. Dit stofskifte bruger automatisk en vis mængde energi hver dag, men dette beløb falder gradvist efterhånden som du alder. For eksempel kan en 25-årig mand, der er 6 meter høj og vejer 200 pounds, forvente at brænde 2.056 kalorier uden at udøve nogen indsats, ifølge BMI-kalkulatorens hjemmeside. Hvis han bruger 2.500 kalorier om dagen, vil hans stofskifte automatisk forbruge alle men 444 af disse kalorier. For at forhindre vægtforøgelse skal han forbrænde de resterende kalorier med motion.

Kalorier brændt af Walking

En gennemsnitlig voksen gåtur med en hastighed på 2 mph kan forvente at forbrænde hvor som helst mellem 204 og 305 kalorier afhængigt af legemsvægt, ifølge MayoClinic. Ved hjælp af ovenstående eksempel skal personen gå mellem 4 og 5 miles miles hver eneste dag for at forbrænde de nødvendige 444 kalorier og forhindre vægtforøgelse. Hvis du er fast besluttet på kun at gå 5 miles om ugen, vil du sandsynligvis skulle klare din kost, så dit stofskifte brænder væk fra alle de kalorier, du spiser hver dag. Derefter kan du begynde at tælle antallet af pounds du forventer at miste med mængden af ​​kalorier, du brænder på en ugentlig basis. For eksempel, hvis du går i alt 2 1/2 timer hver uge og dækker en afstand på 2 miles hver time, kan du forvente at forbrænde mellem 510 og 760 kalorier om ugen. Med en hastighed på 1 pund pr. 3.500 underskudskalorier vil det tage dig fem til syv uger at forbrænde hvert pund af fedt. Naturligvis jo hurtigere tempoet i din tur, jo flere kalorier du sandsynligvis vil brænde. For eksempel, hvis du skulle jogge med en hastighed på 5 mph, kan du forvente at brænde mellem 606 og 905 kalorier afhængigt af din kropsvægt.

Sikkerhedsbekymringer

For de bedste resultater skal man holde sig til vandrestier, der er sikre, velbelyste og fri for forhindringer som sten eller trærødder. Hvis du bor i et kuperet område, kan din ugentlige tur fordoble for en styrketræning for at toning dine ben og lår. Det er generelt en god ide at tjekke med din læge for at sikre, at din foretrukne vandrerute er sikker for dit nuværende fysiske kondition. Før du går, skal du tage et par øjeblikke for at strække dine hamstrings for at forhindre kramper under din tur.

Del:
Kommentarer