Hvor meget spænder poser på vej?

Hvor meget spænder poser på vej?

Stanseposer er et af de mest elementære stykker træningsudstyr til boksning og anden kampsport. Boksning udstyr producenter gør et forvirrende udvalg af stansepose produkter i en række vægte.

Tasker og vægt

Vægten af ​​en stødpose påvirker direkte mængden af ​​modstandstræning, det giver i en træning. Jo tungere posen er, desto mere kraft det kræver at flytte den, men også den større risiko for skade, posen kan udgøre for hænder og håndled.

Tunge tasker

Disse er den klassiske stansepose. Standardeksemplet vejer ca. 70 lbs., Men der er tungere modeller, der vejer 100 til 200 lbs.

Vandtasker

Vandposer giver øget sikkerhed for hænder og håndled. Den normale taske er 70 eller 100 lbs., Men disse poser er lavet i vægt på op til 150 lbs.

Specialtasker

Specielt formede poser eksisterer for at arbejde på bestemte former for angreb, såsom uppercut taske eller tårepose. Disse vejer ofte 60 til 80 kg.

Freestanders

En fritstående taske vil ofte have 150 til 200 lbs. af sand eller vandfyldte vægte for at forankre den til gulvet, men det har intet at gøre med posens modstand. Det bestemmes i stedet af posens kilde.

Double-End Tasker

Den endelige kategori af pose taske er den dobbelte ende taske, som har en luftfyldt blære. Disse vil veje ounce og sjældent meget mere end et pund.

Del:
Kommentarer