Hvor meget koster træmøller?

Hvor meget koster træmøller?

Ikke alle løbebånd er lavet ens. Denne artikel beskriver kortfattet prisklasserne og funktionerne i tredebånd.

Introduktion

En tredemølle kan være så overkommelig som $ 140 og så dyr som $ 2.300. Det er vigtigt at forstå de forskellige prisklasser og de funktioner, du sandsynligvis vil få med hver.

Low-end

De billigste løbebånd koster ca. $ 140 til $ 200. Disse løbebånd vil sandsynligvis være manuelle, hvilket betyder, at der ikke er nogen motor til at bevæge bæltet på maskinen - øvelsesstrømmen fremdriver bæltet. Disse maskiner bruger mere arbejde og er ikke egnet til jogging eller løb.

Lav-midterste ende

I det lave til mellemste område er løbebånd, der koster $ 400 til $ 600. Disse modeller er drevne, har omkring fire forudindstillede træningsprogrammer og kan nå hastigheder på op til 10 MPH. De har et display, der viser hastighed, forløbet tid, afstand og puls.

High-middle end

I high to middle range kostede tredebånd $ 800 til $ 1.400. De kommer typisk med 15 forudindstillede programmer, en blæser til at afkøle brugeren og en større løbeflade (typisk 20 x 60 tommer).

High-end

De dyreste løbebånd giver mest feedback og koster op på $ 2.000. De har seks skærmbilleder, kan nå 12 miles i timen og hælder op til en 15 procent grade. Nogle tilbyder endda en brystbælte til en mere præcis hjertefrekvensmåling.

Del:
Kommentarer