Hvor meget koster Rotator Cuff Surgery koster?

Hvor meget koster Rotator Cuff Surgery koster?

Rotator manchet består af en gruppe af muskler og sener, der understøtter skulderen under bevægelse. Ved gentagen bevægelse, overanvendelse eller traumatisk skade forårsaget af sport, kan tårer i sener og muskler forekomme. Mange gange, med hjemmebehandling, vil skulderen helbrede. Hvis skaden er alvorlig nok, skal kirurgi udføres.

Gennemsnitlig kirurgisk omkostning

Ifølge en online artikel af Blue Cross Blue Shield, kan "Kirurgisk behandling for en rotator manchetrev" variere fra $ 300 til $ 15.000 for hospitalsudgifter og mellem $ 225 til $ 4.750 for lægeafgifterne. Dette afhænger af den type operation, der er nødvendig.

Arthroskopisk kirurgi

Når rotator manchetskade er mindre, og der kun er delvise tårer til sener, som understøtter skulderen, kan denne form for operation anbefales. Arthroskopisk kirurgi er den mindst invasive type operation. Mange gange denne operation kan udføres som en out-patient, uden overnatning. Dette vil reducere omkostningerne ved proceduren. Den gennemsnitlige pris for artroskopisk skulderoperation er ca. $ 7.000.

Ă…ben skulderkirurgi

En mere alvorlig skade vil kræve en mere invasiv operation. Åben skulderkirurgi er mere involveret. Der vil blive foretaget flere snit, der vil blive skåret i musklerne, arvæv vil blive fjernet, og senerne vil blive fastgjort til benet. Et hospitalsophold på to til fem dage kan være muligt. Den gennemsnitlige pris for åben skulderkirurgi er ca. $ 17.450.

Andre udgifter

Efter operationen vil der være flere uger til genopretning, før man starter fysioterapi. I løbet af denne tid vil der være omkostninger til medicin. Der vil være en pris for uger eller måneder af fysioterapi. Tab af løn kan også medvirke til den samlede omkostning ved rotator manchet kirurgi.

Omkostningsvariationer

Omkostningerne ved at have en hvilken som helst type skulderkirurgi afhænger af flere faktorer. Nogle læger er mere specialiserede og kan opkræve mere for deres ekspertise og service. Hospitalgebyrer varierer afhængigt af region i det land, hvor du bor. Som med læger, vil fysioterapeutens priser variere.

Overvejelser

Kirurgi er ikke altid svaret på rotator manchetskader. Rådfør dig med en sportslæge eller en ortopædlæge for at afgøre, om kirurgi er den eneste løsning på din skade. I betragtning af tilstrækkelig tid kunne denne skade helbrede uden kirurgi. Hvis du skal have kirurgi, skal du få et tilbud før operationen.

Del:
Kommentarer