Hvor meget koster det at sende en cykel?

Hvor meget koster det at sende en cykel?

Forsendelse af en cykel kan være dyrt, men det er billigere end at købe nyt fra en cykelbutik og mere pålideligt end at købe fra et lokalt individ. Der er mange faktorer at overveje, når man forbereder en cykel til fragt, herunder forskellige måder at sænke omkostningerne på.

Prissætning efter sted

Priserne varierer hver uge, men det meste af tiden kan du stole på $ 65 til $ 85, hvor som helst i de lavere 48 stater. Tak på en anden $ 75 for Alaska eller Hawaii, og tilføj $ 200 for at få en cykel over Atlanterhavet eller til Sydamerika. Kontakt altid rederiet direkte for et tilbud; online citater kan være unøjagtige. De fleste cykelskibsskibe vil være 60 "ved 45" med 8 "og veje så meget som din cykel plus ca. 8 pund.

Nødvendige værktøjer

Du skal bruge en cykelkasse, der er tilgængelig på de fleste cykelbutikker gratis. Prøv at få pakningsmaterialer som bobleplader også. Hvis du ikke har quick release spidser, der holder hjulet til rammen og gaffel, skal du bruge en skruenøgle, normalt 15 mm. For at tage styret ud skal du bruge en 4 mm, 5 mm og / eller 6 mm hex-nøgle. Disse nøgler er tilgængelige på alle cykelbutikker og hardware butikker.

Demontering og pakning

Indpak boblet wrap på alle skarpe punkter og hjørner, der kan punktere forsendelsesboksen. Brug 5-mm hex-nøglen til at tage den bageste spærre af; Ellers kan det blive bøjet i forsendelsen. Tag forhjulet ud og læg det på venstre side af cyklen (siden uden gearene) inde i forsendelsesboksen. Brug 4, 5 og 6 mm hex-nøgler til at fjerne stemplet, det kan være nødvendigt at fjerne styret for at gøre det tilpas. Når alt er pænt i æsken, skal du bruge bobleplader til at padde mindre holdbare dele som shifters og bremser. Gå tungt på båndet, når du forbereder boksen.

Cykelbutikker

Medmindre du har meget nøjagtige forsendelsesbehov eller arbejder i en stram tidsramme, er det værd at tjekke, om din lokale cykelbutik kan sende cyklen til dig. Cykelforretninger har materialer og know-how til at sende en cykel korrekt. Også fordi butikkerne får specielle forretningspriser fra rederier, kan du spare penge generelt, især hvis du sender en cykel fra en butik til en anden.

Forsikring

Få altid forsendelsesforsikring til cykelens fulde værdi. Cykler er skrøbelige, og det er næsten en garanti for, at noget vil blive bøjet eller i det mindste gå ud af tilpasningen, og en alvorlig bremse er ikke ualmindeligt.

Del:
Kommentarer