Hvor mange Milliliters af vand skal du drikke en dag?

Hvor mange Milliliters af vand skal du drikke en dag?

Gennemsnitligt behov

De fleste læger anbefaler at drikke 1.900 milliliter, eller otte glas vand om dagen som en generel regel for at sikre tilstrækkelig hydratisering. Denne figur omfatter ikke mængden af ​​vand, der er i mad og andre drikkevarer, der forbruges i hver dag. Institut for Medicin har en særskilt henstilling til mænd og kvinder baseret på det samlede vandindtag fra vand, mad og andre drikkevarer. IOM anbefaler omkring 2.700 milliliter, eller 91 ounce for kvinder og 3.700 milliliter, eller 125 ounce dagligt til mænd.

Vandbehov varierer med aktivitet

Enhver, der træner i motion, kræver mere end 1.900 milliliter vand daglig for at erstatte kroppens væsker, der er tabt gennem sved. For at vurdere, hvor meget vand der skal bruges under streng træning, skal en atlet veje sig før og efter at have udøvet et par dage for at opnå et gennemsnitligt vægttab. Ud over det anbefalede gennemsnitlige vandforbrug indtag, for hvert pund af kropsvægt tabt, skal 470 ml til 705 ml vand eller 16 til 24 ounce forbruges.

Bundlinie

Drikker nok vand til at forhindre at føle tørst er en metode, der sikrer et tilstrækkeligt vandindtag i stedet for faktisk at måle vandmængden. Kontakt din læge for at få en anbefaling om mængden af ​​vand, der passer bedst til din livsstil og aktivitetsniveau.

Del:
Kommentarer