Hvor mange kalorier gĂĄr i gang?

Hvor mange kalorier gĂĄr i gang?

Hvis din familie læge har fortalt dig at tage skridt til at forbedre dit helbred, kan du tage hende råd bogstaveligt. Walking har mange sundhedsmæssige fordele, herunder hjælper dig med at forbrænde kalorier og blive sunde eller blive sunde. En 60-minutters gåtur kan brænde hvor som helst fra omkring 150 til opad i 400 kalorier afhængigt af din kropsvægt og hastigheden på din tur.

Pick up the tempo

En 130 pund person, der tager en timeslang gåtur med et lavt tempo på 2 mph brænder 148 kalorier. Hvis den samme person øger hendes tempo til en rask 4 mph, brænder hendes 60 minutters gang 236 kalorier. Tyngre mennesker brænder kalorier meget hurtigere. En 190 pund person, der udfører de samme to 60 minutters gåturer, forbrænder henholdsvis 216 og 345 kalorier.

Forøg brændingen

Tempoet i din tur er ikke den eneste faktor, der påvirker din kaloriforbrænding. Hvis du lægger vægt på din krop, som i form af en vægtet vest, skal din krop arbejde hårdere for at fremdrive dig fremad. Som sådan øges din kaloriforbrænding. En 130 pund person, der går i 60 minutter med en 15 pund vægt forbrænder 207 kalorier; en 190-pund person, der tager samme fremgangsmåde, brænder 302 kalorier.

Hit skoven til en vandretur, og du vil hurtigt forbrænde kalorier. En 130 pund person brænder 354 kalorier i en times vandretur, mens en 190 pund person brænder 518 kalorier under den samme aktivitet.

Walking ovenpå øger dramatisk din brænding. Selvom du sandsynligvis ikke kunne klatre op ad trappen i en time, forbrænder denne aktivitet kalorier med en hastighed på 472 kalorier til en 130 pund person og 690 kalorier til en 190 pund person.

Ingen undskyldninger for at undgĂĄ at gĂĄ

Walking brænder kalorier langsommere end højere intensitet kardiovaskulære aktiviteter som cykling og løb, men den enkle handling at gå har udbredt appel. Du har brug for meget lidt udstyr til at gå, behøver ikke at besøge et motionscenter for din træning og kan presse en hurtig tur ind i næsten alle dele af din dag.

Park en blok væk fra kontoret og tag en kort gåtur til arbejde, eller gå over parkeringspladsen til indkøbscenter for at medtage denne vigtige aktivitet i din dag. Hvis du ikke har udholdenhed til lange gåture, er en række korte vandreture lige så værdifulde.

Høste belønningerne

De kalorier du brænder under en gangsaktivitet kan hjælpe dig med at tabe dig eller undgå vægtforøgelse, men at gå er mere end bare en måde at ændre din fysik på. Konsekvent dedikation til denne træning sænker sandsynligheden for at udvikle alvorlige sundhedsspørgsmål som hjertesygdom, diabetes og højt blodtryk. Det styrker også dine knogler og muskler. Walking har også følelsesmæssige velvære fordele. En kort gåtur er ofte nok til at forbedre dit humør eller slappe af dit sind.

Del:
Kommentarer