Hvor mange kalorier er brændt At lave en Richard Simmons træning i 30 minutter?

Hvor mange kalorier er brændt At lave en Richard Simmons træning i 30 minutter?

Richard Simmons er en fitnessinstruktør, som inspirerer andre til at tabe sig gennem kost og motion. Hans træning har stået tidstesten, og fitnessentusiaster har købt plader, bånd og dvd'er til at følge sine træningsprogrammer. Selvom træningen er varieret, bruger Simmons aerob dans som grundlag for de fleste af hans træningssessioner for at øge din puls og forbrænde kalorier.

Dans natten væk

Simmons 'træningssamling indeholder dansbaserede træningsprogrammer som "Sweatin' til Oldies" og "Dance Your Pants Off." Ifølge Harvard Health Publications brænder dans et stort antal kalorier. Simmons videoer bruger aerob dans som aktivitet, så du kan bruge antallet af kalorier brændt ved at danse på forskellige intensitetsniveauer for at estimere de kalorier, der er brændt under din træning. Hvis du vejer 155 pounds, brænder du ca. 205 kalorier med 30 minutter med disco dancing. Når du øger din træningsintensitet til at omfatte hurtige dansebevægelser som twist, brænder du ca. 223 kalorier om en halv time. Som din fitness og udholdenhed forbedres, øg din træningstid for at brænde et større antal kalorier.

Tough nok

Hvis dine træningsmål er styrketræning, hvilket er en vigtig komponent i fitness, har Simmons en video til dig. Ifølge American Council on Exercise brænder en 160 pund person cirka 261 kalorier i 30 minutters vægt træning. Hvis du vejer 180 pund, forvent at forbrænde 294 kalorier. Jo mere du vejer, jo flere kalorier du brænder, da det kræver større indsats og energi at flytte mere kropsmasse.

En gå en dag

Hvis din yndlings type træning går, og du vil gøre det under instruktioner fra Simmons, har han en walking-workout-cd. Walking er en kardiovaskulær øvelse for at forbedre dit generelle helbred og forbrænde kalorier for at hjælpe med vægttab. Ifølge ACE brænder en 160 pund person cirka 261 kalorier, mens han går i 30 minutter. En 180 pund person brænder ca. 291 kalorier. Et walking tempo er generelt mellem 4 og 5 mph. Jo hurtigere du går, jo flere kalorier du brænder.

Fleksible fordele

Den tredje komponent i fitness er fleksibilitet. Stretching træning forbedre dit fælles bevægelsesområde, reducere din risiko for skader og mindske din muskel ømhed. En Simmons 'strækfilm brænder ikke så mange kalorier som en aerob eller styrketrænings træning. Men du brænder flere kalorier end at sidde stille, hvilket svarer til 45 kalorier, hvis du vejer 160 pounds og sidder i 30 minutter. Den samme person, der strækker sig i 30 minutter, brænder ca. 95 kalorier.

Del:
Kommentarer