Hvor mange kalorier brændes fra en BodyPump Class?

Hvor mange kalorier brændes fra en BodyPump Class?

BodyPump er en 60-minutters gruppe øvelsesklasse, der fokuserer på modstandstræning. Deltagerne bruger lav til moderat vægt til at udføre et stort antal gentagelser af hver øvelse. Du vil brænde fedt og få styrke hurtigt gennem en række styrketræningsøvelser, som vil styrke og tone hele din krop. BodyPump er professionelt koreograferet til høj energi musik, der gør det sjovt og lover dig den samme solide træning på ethvert anlæg, hvor du tager klassen.

Kalorier brændt

Ifølge Les Mills brænder en BodyPump klasse i gennemsnit 411 kalorier pr. Klasse. Mænd brændte lidt flere kalorier, i gennemsnit 483 kalorier pr. Klasse, mens kvinder var lavere ved 339 kalorier. Efter en BodyPump-klasse fortsætter deltagerne med at forbrænde kalorier med en højere sats. Denne periode er kendt som overskydende udnyttelse af syreforbrug. I tilfælde af BodyPump er EPOC ca. 15 procent af de samlede kalorier, der er brændt i klassen, hvilket er 60 kalorier. De samlede kalorier for BodyPump ville være 472 for den gennemsnitlige person.

Sammenligningstest

Mens Les Mills undersøgelser hævder, at BodyPump brænder omkring 411 kalorier i en 50-minutters klasse, fandt et 2000 studie, der blev offentliggjort i "Journal of Strength and Conditioning Research", at tallet var højt. I deres undersøgelse brændte deltagerne kun 265 kalorier, mens mænd brændte lidt mere og kvinder lidt mindre. Omvendt rapporterer Harvard Medical School, at en 155 pund person brænder 446 kalorier i en times kraftig træning, meget tættere på Les Mills skøn for BodyPump.

Kropsvægt påvirker kalorieforbrænding

Forskellen mellem undersøgelser kan tilskrives kropsvægt. Kropsvægt er den største faktor, der bestemmer, hvor mange kalorier du brænder under en øvelse. Tyngre mennesker brænder flere kalorier. Mænd vejer typisk mere end kvinder, hvilket sandsynligvis forklarer, hvorfor mænd brændte flere kalorier end deres kvindelige kolleger. I Les Mills-undersøgelsen var gennemsnitsvægten for mændene 200 pund, mens for kvinderne var 159.

Indsats

BodyPump er en gruppe øvelsesklasse, men du har kontrol over hvor meget indsats du lægger i træningen. Hvor meget vægt du vælger at løfte, og hvor mange gentagelser af hver øvelse du vælger at gennemføre, er op til dig. Forskelle i dit indsatsniveau kan ligne forskelle i mængden af ​​kalorier, du brænder. Hvis du øger mængden af ​​vægt, du løfter eller udfører flere gentagelser af hver øvelse, vil du kunne brænde flere kalorier i hver klasse. Pas på ikke at løfte for meget vægt for hurtigt, så dine muskler, sener, ledbånd og led er tid til at tilpasse sig stresset på dem. Gradvis arbejde op til flere gentagelser og endelig højere vægt. Altid rådføre sig med din læge, før du begynder BodyPump eller et andet nyt fitnessprogram.

Del:
Kommentarer