Hvor mange kalorier brænder per time at spille baseball?

Hvor mange kalorier brænder per time at spille baseball?

Baseball er måske ikke det hurtigste spil, hvis du er tilskuer, men som spiller spiller du aktivt brændende kalorier. Pitchers 'muskler er konstant forlovet, da de kaster bolde, outfielders viser koordination og hastighed, da de løber for at markere en bold og smadre svinge hårdt og så sprint rundt om baserne. At spille baseball må ikke brænde så mange kalorier som et spil af hoops eller en tennisspil, men det kan stadig regnes som en anstændig træning.

Kalorier brændt

I løbet af en times generel afspilning brænder en 160 pund person omkring 365 kalorier. Hvis du vejer mere, vil du forbrænde flere kalorier, og hvis du vejer mindre, vil du brænde færre. Gennemsnitlig længde på et ni-inning baseball spil er omkring 2 timer, 50 minutter, ifølge Major League Baseball, hvilket betyder at du vil brænde ca. 1.032 kalorier i løbet af et spil.

Sammenlignet med andre sportsgrene

En time basketball, løb og racquetball brænder betydeligt flere kalorier end en time baseball. For eksempel i en time basketball brænder en 160 pund person 584 kalorier; i en times kørsel med et 8 mph tempo, ville den samme person brænde 861. Under et baseball spil bliver meget af spillet brugt stående, snarere end i konstant bevægelse, som tegner sig for den lavere kalorieforbrænding. Men de fleste mennesker kan ikke opretholde højintensiteten af ​​et basketballspil eller en 8 mph løb så længe du kan baseballspil. Hvis du spiller basketball i to timer, vil du opnå omtrent samme samlede kalorieforbrænding som du ville spille et tre timers spil baseball.

Uddannelse

Spillere brænder kalorier under træning samt spil. Træning til baseball involverer modstand træning, øvelser til at skure agility og fart, og fleksibilitet arbejde. Disse træningsproblemer, der involverer dynamiske opvarmning og generelle kalistener af varierende intensitet, kan brænde mellem 167 og 298 kalorier pr. 30 minutter til en 155 pund spiller.

tilskuer

Selvom du spiller baseball ikke brænder et stort antal kalorier, brænder det mere end at sidde og se. En times opsyn brænder mellem 50 og 100 kalorier pr. Time, afhængigt af din størrelse. Selvom du pumper din knytnæve et par gange eller står op og jubler, opnår du ikke den samme brænde som spillerne. Du vil ikke engang arbejde ud af din hotdog og jordnødder.

Del:
Kommentarer