Hvor mange kalorier brænder jeg i en jacuzzi?

Hvor mange kalorier brænder jeg i en jacuzzi?

Jacuzzis har længe været inventar i skabsrum og fitnesscentre. De er normalt lige ved siden af ​​?? poolen, så de skal være en god måde at træne på, ikke? Nå, ikke rigtig. Mens du sidder i et boblebad, øger din krops kalorieindhold bare lidt, er det på ingen måde en effektiv form for motion.

Hvordan du brænder kalorier

Mens simpelthen levende vil få din krop til at forbrænde kalorier, er den bedste måde at forbrænde energi på at bevæge sig - at træne. Svømning brænder masser af kalorier (ca. 475 en time, ifølge caloriesperhour), fordi det får kroppen til at bruge muskler og aerob færdigheder til at bevæge sig gennem vandet. Jo mere du bevæger dig, jo mere muskelkraft du bruger, jo flere kalorier du brænder.

Andre måder at forbrænde kalorier

Forskellige organer forbrænder kalorier med forskellige satser. Forskellen er i metabolismen, eller kalorierne brændes for at holde din krops grundlæggende funktioner i gang. Mennesker med hurtige stofskifte behandler mad hurtigt og brænder flere kalorier end folk med langsom metabolisme. Øvelse er den bedste måde at øge stofskiftet på, men andre ting kan forårsage en lille uptick. Øget kropstemperatur er en af ​​disse måder.

Hot Tub Calorie Burning

I et interview med Los Angeles Times vurderede John Porcari, en øvelses- og kalorieekspert ved University of Wisconsin, at en 150 pund person ville forbrænde 34 kalorier i løbet af 20 minutter i et boblebad - omtrent det samme som at tage et bad.

Til sammenligning ville den samme person brænde omkring 100 kalorier om 20 minutter ved blot at gå langsomt, sagde han.

Andre faktorer

Større mennesker kræver mere energi til at bevæge sig, så de brænder flere kalorier. Men eksperter som Porcari anbefaler ikke varmt karbad som en effektiv måde at tabe sig på.

Advarsel

Mens et varmt karbad er behageligt og afslappende, anbefaler sundhedseksperter at bruge dem i højst 15 til 20 minutter ad gangen. Det kan være fristende at tro, at der sidder i et badestamp i en time forbrænder det samme antal kalorier som at køre en mil (ca. 100). Faktum er, at sidde i et badestamp i en time er usikkert.

Del:
Kommentarer