Hvor mange kalorier brænder du, når du spiller fodbold?

Hvor mange kalorier brænder du, når du spiller fodbold?

Uanset om du spiller konkurrencedygtig tackle fodbold eller bare samles sammen med en gruppe venner i weekenden for et afslappet spil touch fodbold, er denne sport en effektiv måde at forbrænde kalorier. Sikker på, at du måske ikke tænker på de sundhedsmæssige fordele, du modtager, når du oplader feltet, der forsøger at unddrage forsvarere, men i slutningen af ​​sæsonen kan du bemærke, at du besidder en slankere, mere atletisk krop.

Fritids fodbold

Touch og flag fodbold giver dig mulighed for at nyde den konkurrencedygtige ånd i spillet uden at kæmpe med kollisioner. I berøring og flag fodbold, rører din modstander eller tager flaget bundet til en anden spiller krop er nok til at stoppe spillet. Hvert spil giver en effektiv kalorieforbrænding. Harvard Medical School bemærker, at en 155 pund person vil forbrænde 596 kalorier i løbet af et 60 minutters spil, mens en 185 pund person vil forbrænde 710 kalorier i samme tidsperiode.

Konkurrencedygtige fodbold

Når du handler din flag fodbolduniform til et sæt pads og deltager i en tackle fodboldliga, eskalerer intensiteten af ​​spillet hurtigt. Så også antallet af kalorier du brænder under spillet. En 155 pund person vil forbrænde 670 kalorier i løbet af et timeslangt konkurrencedygtigt fodboldkamp, ​​mens en person, der vejer 185 pund, vil forbrænde 800 kalorier.

Tidsovervejelser

Når du forsøger at estimere kalorierne, brænder du under et tryk, flagder eller tackler fodbold, overveje hvor lang tid du rent faktisk spiller spillet. Hvis du spiller i en rekreativ touch eller flag fodbold liga, er du mere tilbøjelig til at spille forseelse og forsvar, hvilket betyder at du vil være på banen for hele spillet. I tackle fodbold spiller mange spillere enten forseelse eller forsvar, hvilket betyder, at de kun er i gang for omkring halvdelen af ​​konkurrencen. Som sådan vil du brænde flere kalorier, der spiller 60 minutters berøring fodbold end 30 minutter at tackle fodbold.

Fodbold og kalorier

Brændende kalorier er direkte relateret til brænding af fedt; når du brænder 3.500 flere kalorier, end du spiser, vil du miste 1 pund fedt. For rekreative fodboldspillere kan tab af fedt gennem regelmæssige spil være en ekstra fordel oven på den friske luft og kammeratskab, du oplever. For nogle at tackle fodboldspillere er det dog ikke vigtigt at miste fedt. Konkurrencedygtige fodboldspillere bruger utallige timer i off-field træning for at udvikle den krop, der passer til deres position. For eksempel kan en offensiv lineman veje 300 pund, men hans vægt er befordrende for hans position. Når han spiller, gør han det ikke med målet om at tabe fedt.

Intensitet

Som med alle sportsgrene, vil du forbrænde flere kalorier, når du holder et tempo tempo under spillet. I rekreativ fodbold, for eksempel, er der nogen, der spiller quarterback og for det meste står i lommen og laver kast, vil ikke brænde så mange kalorier som en modtager, der kører ruter og forsøger at unddrage modstandere. Hvis du spiller sporten med det formål at forbrænde kalorier til at udvikle en sundere fysik, skal du holde så aktiv som du kan på gridiron.

Del:
Kommentarer