Hvor mange gram vand skal man drikke hver dag?

Hvor mange gram vand skal man drikke hver dag?

Der er virkelig ingen hurtige og hurtige krav til præcis, hvor mange ounces vand du skal drikke på en given dag. Kost, livsstil og sundhed spiller alle vigtige roller i dine hydrationsbehov; selv geografiske steder kan diktere mængden af ​​vand, du skal drikke i løbet af en dag. Ud over det åbenlyse væsketab, du oplever i sved og urin, skal du også redegøre for det, der går tabt i dit ånde og afføring. Selvom der måske ikke er et bestemt vandmængde, der passer til hver person, blev der oprettet en retningslinje for at sikre en korrekt hydratisering.

Ounce by Ounce

Med dit vandindtag er en god tommelfingerregel at følge mindst 64 ounce om dagen. Det er otte 8 oz glas væske inden for 24 timer. Selvom dette tal kan virke lidt vilkårlig, er der en grund til mængden. Hver dag taber du næsten 1 1/2 liter væske i din urin alene, hvilket er ca. 50 oz. Mindre end en liter går tabt gennem sved, åndedrag og afføring, hvilket bringer dit totale væsketab op til omkring 83 oz. Den mad du spiser udgør næsten 20 procent eller op til 17 oz. Af dit daglige væskeindtag. Dette efterlader dig med næsten 2 liter vand for at drikke på en given dag.

Sex efter sex

Mens 64 oz. af vand har længe været standarden, der er også en anbefaling for det samlede væskebrug baseret på dit køn. Ifølge Institut for Medicin har mænd brug for flere væsker end kvinder. Med dette kostforslag bør mænd drikke tæt på 100 oz. og kvinder skal drikke op på 75 oz. af væske hver dag. Men meget ligesom standardretningslinjen på 64 oz. Tager denne tilgang til væskeindtag ikke hensyn til en persons højde, vægt eller alder, faktorer der også kan diktere mængden af ​​vand, du har brug for.

Faktor efter faktor

Motion, klima, sundhed og kost alle ændrer mængden af ​​vand, du har brug for at forbruge på daglig basis. Når du træner, sveder du. I gennemsnit bruger en person overalt mellem 12 og 20 oz. af væske under træning. For at sikre korrekt hydrering skal du drikke mindst dette beløb (hvis ikke mere) af væske før, under og efter din træning. Men mere anstrengende træning kan forårsage mere væsketab, hvilket gør det vigtigt at forbruge flere væsker under længere eller hårdere træningsperioder. I mere fugtige områder mister du mere væske end tempererede områder i landet. Og meget som motion, kommer det ned til at svede produktionen. Men det er ikke varmt vejr alene, der gør en person taber væske. Koldt vejr kan tage en vejafgift på din hydrering. Når du lever i et kunstigt opvarmet miljø, som det ville være tilfældet om vinteren, mister din hud uundgåeligt fugt. Selv højde kan ændre mængden af ​​væsker en person har brug for. Jo højere du er, desto højere er vejrtrækningen, hvilket får dig til at udvise mere fugt. Du skal også redegøre for dit helbred. Graviditet og amning nedbryder væske fra kroppen. Sygdom af nyrer og hjerte samt infektioner i blære og urinveje kan ændre den måde, hvorpå væske anvendes og udvises fra kroppen.

Del:
Kommentarer