Hvor mange carbs kan jeg spise og stadig tabe sig?

Hvor mange carbs kan jeg spise og stadig tabe sig?

Når man spiser en lav-carb diæt til vægttab, er det nemt at blive forvirret om det korrekte niveau af kulhydrater til at omfatte, fordi hver person kan forbruge forskellige niveauer af kulhydrat, mens du taber. Mængden af ​​kulhydrater du kan forbruge om dagen og stadig tabe sig afhænger af dit aktivitetsniveau og individuel kropskemi. For at finde vores personlige niveau af kulhydrater, skal du starte med lave niveauer og gradvist øge mængden af ​​kulhydrater du forbruger. Som med mange andre livsstilsændringer er det bedst at konsultere en læge, før du starter en ny diæt.

Starter lavt

Når du starter en lav-carb diæt, er det bedst at starte med en lille mængde sunde kulhydrater. Begyndende med en lille mængde ved første vil tillade dig at begynde at tabe sig hurtigere og få en bedre ide om, hvor godt du taber på forskellige niveauer af kulhydratforbrug. Derudover hjælper du med at begynde med små mængder kulhydrater, som dem, der findes i salat greens, at regne med at tælle kulhydrat gram. Nogle lav-carb planer tyder på at starte med en enkelt lille salat om dagen, og andre foreslår at indtage op til 40 eller 50 gram kulhydrater om dagen. Mængden af ​​kulhydrat du starter med vil afhænge af dit individuelle helbred, aktivitetsniveau og lav carb plan.

Indtastning af ketose

Ketosis er navnet på processen med at omdanne kropsfedt til energi til kroppen. Denne proces sker, når der ikke er nok kulhydrater i din kost til at brændstof din krop. Uden det øjeblikkelige brændstof, som sukker og andre kulhydrater giver, skal din krop søge en anden energikilde. Kropsfedt lagres til kroppen at bruge, når der er brug for ekstra energi og kan nemt omdannes til ketoner for at give brændstof til din krop. Som din krop bruger op kropsfedt for at generere energi, begynder du at tabe sig.

Gradvist stigende carbs

Når dit vægttab er begyndt, og du er i ketose, kan du gradvist øge mængden af ​​kulhydrater i din kost. Pas på, hvor mange kulhydrater du spiser under denne proces. Du skal også kontrollere din vægt hver dag på samme tid for at få en ide om, hvor hurtigt du taber. Som du tilføjer kulhydrater, vil du bemærke dit vægttab sænke ned. Når dit vægttab stopper helt, reducer du dit kulhydratindtag til det seneste niveau, hvor vægttab var i gang. Hvis du for eksempel taber 60 gram kulhydrater om dagen og ikke længere taber sig ved 70 gram kulhydrat pr. Dag, skal du vende tilbage til 60 gram kulhydrat om dagen for fortsat at tabe sig.

Spise sundt

Kulhydrater er ikke alle skabt ens. Hvis du begrænser dit kulhydratindtag, er det vigtigt at sikre, at de kulhydrater du spiser er sunde. Spild din daglige kulhydrat tildeling på en donut, snarere end en robust servering af broccoli, er en dårlig kost valg.

Del:
Kommentarer