Hvor langt skal nogen gå efter knæskiftekirurgi?

Hvor langt skal nogen gå efter knæskiftekirurgi?

Knæskiftekirurgi er en af ​​de største, mest komplicerede ortopædiske operationer, du kan have. Det indebærer fjernelse af knogler og indsættelse af proteser. Muskel, sener og sener er omarrangeret og genmonteret. Efter at kroppen genopstår, spekulerer mange patienter på, hvor meget af deres gamle liv de kan genvinde. De vil være bange for, at de måske ikke kan gøre normale aktiviteter. Et af de mest almindelige bekymringer er, hvor langt man skal gå, da genopretning finder sted.

Kirurgi

Begynd med at forstå operationen. Major i alle henseender, knæ udskiftning kirurgi indebærer fjernelse af store dele af knogle og indsættelse af proteser i kroppen. Traumet er godt, og genoprettelsen er lang. Der vil være en måned med fysisk terapi, og musklerne omkring knæet skal genopbygges og genoptages. Det vil tage tid, kræfter og tålmodighed selv at gå ned ad gangen. Derfor, før du tænker på at gå ud på den første post-kirurgiske vandretur, skal du kontakte din læge og sørge for at dit rehab har forberedt dig på det grundlæggende.

Små skridt

Tempo dig selv. Forsøg ikke at gøre mere end den enkleste gang i månederne efter operationen. Vær opmærksom på, hvordan dit ben og dit knæ føles. Ofte er det første tegn på problemer, træthed. Dette er forløberen for smerte. Smerter betyder at stoppe for enhver pris og gå ikke længere. Du har lige været igennem traumer for at få dit knæ udskiftet. Smerte betyder, at der sker skade, og du skal stoppe, hvad du gør for at undgå mere skade. Så start lille, og arbejd langsomt for at øge din afstand og dine niveauer.

Ingen indstillet afstand

Forstå, at der ikke er fastsat afstand for en patient til at gå eller ikke at gå, når han har fået fuld tilbageskridt fra knæskiftkirurgi. Afstanden varierer fra patient til patient afhængigt af variabel som alder, fitness, smertetolerance, styrke osv. Der er ingen fastsat regel. Den eneste regel at huske er, at du ikke vil beskadige det fælles, der er blevet udskiftet, og nøje opmærksomhed på benets træthed er din nøgle til at sikre, at du ikke forårsager skade. Langsomt øge din afstand, uden at forårsage smerte, for at opbygge din muskelstyrke og udholdenhed. For enhver pris skal du undgå at stresse dit nye knæ og forårsage skade.

Del:
Kommentarer