Hvor lang tid tager det for tyggegummi at dekomponere?

Hvor lang tid tager det for tyggegummi at dekomponere?

Hvert år bruger millioner af mennesker tusindvis af stykker tyggegummi. Fremstillet med en base af ikke-bionedbrydelige materialer (naturlig eller syntetisk latex, gummi eller voks) er kasseret tyggegummi blevet et klæbrigt problem på byens gader, fortov og deponeringsanlæg.

Prisen

I Det Forenede Kongerige løber estimaterne så højt som 400 millioner pund (600 millioner dollars) om året for at rydde op kasseret tyggegummi. Ifølge eksperterne hos Chewing Gum Bins, "Tyggegummi er et voksende problem i det lokale miljø, fordi det ikke er bionedbrydeligt, og det er notorisk svært at rydde op."

Betaling

I de senere år har flere byer i USA søgt at beskatte tyggegummi for ekstra finansiering til fjernelse af tyggegummi. Tyggegummiproducenter som Wrigley monterede en modkampagne og skænk indsatsen.

Tygge på dette

I Storbritannien slår de lokale myndigheder bøder på op til 80 pund (130 dollar) på folk, der har smidt tyggegummi på gaden eller fortovet, med strafferettigheder på op til 2.500 pund ($ 4.000). Nye bestræbelser på at udvikle mulige genanvendelsesmetoder begynder dog at betale sig.

Palatable Solutions

Genanvendt gummi anvendes i afløbssystemer under fodboldbaner og i atletiske løbespor. En britisk designstuderende har opfundet en proces, der forvandler tyggegummi til en støbeplastik. Brugt tyggegummi samles i beholdere kaldet Gum Drops og genanvendes til nye Gum Drops beholdere, der hjælper med at holde byens gader renere.

Grøn din gum

Nyudviklet Chicza Rainforest Gum mister sin klæbrighed, når den kasseres og vender sig til pulver inden for seks uger, hvilket gør det til verdens første bionedbrydelige tyggegummi. I øjeblikket kun tilgængelig i U.K. sælger en pakke på 12 stykker til 1,40 pounds ($ 2). En talsmand for virksomheden siger, at de håber at bringe Chicza til USA inden udgangen af ​​2010.

Del:
Kommentarer