Hvor lang tid tager det CLA at arbejde?

Hvor lang tid tager det CLA at arbejde?

Flere og flere mennesker opdager fordelene ved at tage CLA, men de har spørgsmål, som denne artikel kan svare på. Har de, der har taget det, se øjeblikkelige resultater, eller virker det over en lang periode?

Væsentlige fedtstoffer

Alle fedtstoffer er ikke dårlige. Nogle er nødvendige for et godt helbred, og disse kaldes "essentielle fedtsyrer (EFA'er)." Tre grundlæggende EFA'er er linolensyre (omega-3), linolsyre (omega-6) og oliesyre (omega-9).

Oliesyre (omega-9) kan fremstilles af din krop. Det findes også i oliven, avocado og mange nødder. Det kan nedsætte din risiko for hjerteanfald og arteriosklerose.

Mange fødevarer leverer linolensyre (omega-3), men hørfrøolie indeholder den højeste koncentration. Laks, avocado, nødder, frø, grøntsager og koldpresset rapsolie giver også omega-3. Linolensyre gør cellevægge mere fleksible, hvilket hjælper cirkulationen af ​​ilt.

Konjugeret linolsyre (CLA) findes i forkølede olier, såsom hørfrø, hampfrø, grapeseed, solsikke, saflor og olivenolie. Andre fødevarer indeholder også denne omega-6 syre, såsom mejeri, oksekød og kylling.

Hvordan CLA virker

Linolsyre kan hjælpe din krop med at øge musklerne og reducere fedtindskud. Det kan være nyttigt for diabetes, reumatoid arthritis, hudlidelser og immunfunktion.

Lipoprotein lipase (LPL) er et enzym, der bryder ned fedt, du spiser og gemmer det i din krop. CLA hindrer LPL, så din krop gemmer mindre fedt. CLA hjælper også med at ødelægge fedtceller, før din krop gemmer dem, og det hjælper med at gøre fedt til energi.

CLA forbedrer sundhed

At spise en salat med koldpresset (jomfru) olivenolie og æblecider eddike dressing vil give din krop med mere sunde ingredienser end en cheeseburger og fries. På samme måde vil Tonalin CLA og andre æteriske olier forsyne din krop med sunde ingredienser.

CLA undertrykker ikke din appetit. Det er ikke en magisk pille, der får dig til at tabe sig og få muskler natten over. Det kan dog hjælpe din krop i den retning. Det vil øge virkningerne af at spise en sund kost og motion.

Anbefalet dosering

Nogle CLA kommer fra solsikkeolie, med ca. 30% CLA. Tonalin CLA kommer fra saflorolie og kan indeholde ca. 80% CLA. Tonalin CLA er oftest blevet brugt i forskningsundersøgelser.

Sikkert, mængden af ​​CLA du tager vil gøre en forskel. Læs etiketten på din flaske. Mange mennesker tager op til seks kapsler om dagen for at få den anbefalede 1000 mg.

Resultater

Ifølge forskellige testimonials oplever nogle mennesker en forskel i et par uger, mens det tager andre fire til seks uger. Resultaterne varierer også med den enkelte.

CLA er bestemt et forsøg værd. Det er naturligt, og den eneste bivirkning er en forstyrret mave for nogle mennesker. At tage din CLA med mad hjælper dette.

Del:
Kommentarer