Hvor lang tid tager det at komme i form ved hjælp af motion?

Hvor lang tid tager det at komme i form ved hjælp af motion?

Mens udtrykket "i form" er relativt, vil du sandsynligvis mærke dit fitnessniveau øges inden for et par uger efter at have startet en velplanlagt øvelsesrutine, ifølge MayoClinic. Hvor lang tid det tager at nå dine fitnessmål afhænger dog af hvilken form, du er i, når du begynder. Enhver forbedring kan gøre dig stærkere og øge fysisk udholdenhed, og nøglen til succes er ved at holde fast i dit træningsprogram.

Vægt

Hvis du kommer i form betyder at nå en sund vægt, overveje tallene: Det tager et underskud på ca. 3.500 kalorier at tabe 1 pund kropsfedt, som du kan opnå i en uge ved at brænde 500 flere kalorier, end du spiser om dagen. At forbrænde cirka 500 kalorier gennem træning, en 155 pund person kunne tilbringe en time ved hjælp af en stationær cykel, roing, racing eller in-line skating. Du har brug for mindst en dag eller to hvile fra motion hver uge, men så realistisk vil du tabe 1 pund hver otte eller ni dage med disse aktiviteter, hvis du ikke reducerer kalorier på samme tid.

Kardiovaskulær fitness

Måling af kardiovaskulær fitness er en af ​​de bedste måder at bedømme, hvordan i form du er. Ved hjælp af American Heart Association retningslinjer har en person med et sundt hjerte-kar-system et totalt kolesterolniveau på mindre end 200 milligram per deciliter, har blodtryksmåling under 120/80 og har et fast blodsukkerniveau på mindre end 100 milligram pr. Deciliter. Mens kun en sundhedspersonale kan fortælle dig, hvor du står, og hvor lang tid det kan tage for at nå sunde niveauer, anbefaler AHA at sikre kardiovaskulær sundhed med mindst 150 minutter om ugen med moderate aerobic øvelser som fyldt gang og afslappet cykling eller 75 minutter per uge med kraftig kardio som løb og cyklus.

Styrke

Sterke muskler er en anden indikator for at være i form, og modstandsøvelser øger din styrke i løbet af få uger. Sådanne øvelser omfatter løftevægte, ved hjælp af modstandsbånd eller bruger din egen kropsvægt til modstand med pushups, crunches og lunges. For at forme hele kroppen skal du udføre modstandsøvelser for hver større muskelgruppe 2-3 gange om ugen: ben, skinker, underliv, ryg, bryst og arme. For optimal styrketræning skal du vælge en vægt eller en modstand, der er hård nok til, at du næppe kan udføre 12 gentagelser. Når du først kan udføre 15 reps med relative lethed, øger du vanskelighederne.

Forholdsregler

I stedet for at forsøge at komme i form så hurtigt som muligt kan du starte med en håndterbar rutine, der passer til dit komfortniveau. For eksempel gå i 30 til 60 minutter om dagen og gradvist rampe op til løb. Begynd hver tunge øvelse med en fem minutters opvarmning af lys til moderat hjerte og strække kun efter opvarmning eller i slutningen af ​​din træning - strække kold muskler kan føre til skade. Hvis du er inaktiv nu, skal du se din læge, inden du går i gang med en træningsrutine.

Del:
Kommentarer