Hvor lang tid tager det at få en 6-pakke?

Hvor lang tid tager det at få en 6-pakke?

"Seks pakker", det kollokvale udtryk for et sæt veldefinerede abdominale muskler, synes at være eftertragtede af mange, men har fået. Mange mennesker kost og motion som skør, men undrer sig over, hvorfor de ikke udvikler en tonet kerne. Eksperter har beskrevet specifikke retningslinjer for kost og motion, der hjælper kroppen med at øge magert muskelmasse samtidig med at man opbevarer ekstra fedt. Den tid, der er nødvendig for at opnå en seks pakke, er forskellig afhængigt af den enkelte. En persons kropsfedtprocent er den primære indikator for, hvor meget arbejde der skal gøres for at få den magiske seks pakke til at se ud.

Kropsfedtprocent

For at finde ud af din kropsfedtprocent kan du bruge en online-kalkulator som den, der er angivet nedenfor under Ressourcer. Du skal bruge et målebånd til at måle rundt om forskellige dele af din krop. Den gennemsnitlige amerikanske mand har 22% kropsfedt, mens den gennemsnitlige amerikanske kvinde har 32% kropsfedt. Abdominale muskler opstår normalt, når kropsfedt falder under 8% for mænd, eller 14% for kvinder. Hvor du falder på denne skala, og hvor meget indsats du er villig til at lægge i din øvelse og kost, vil bestemme, hvor lang tid det tager at have en seks pakke.

Kost

For at tabe et pund af fedt, skal du brænde 3.500 kalorier. Det gode er, at dit stofskifte altid brænder kalorier, og du vil brænde den ild i stedet for at sulte den. Spis seks små måltider om dagen, herunder magert protein og gode fedtstoffer, såsom mandler, bønner, yoghurt, æg, avocado og olivenolie. Disse vil hjælpe med at holde dit stofskifte op. At drikke rigeligt med vand hjælper med til at holde tingene i bevægelse, ligesom spise fiber. Ved at holde blodsukkerniveauerne stabile, er det lettere for din krop at bruge fedt som brændstof og ikke tilføje fedt. Undgå forarbejdede, raffinerede fødevarer, da de let metaboliseres i fedt. Samlet set er målet at forbrænde flere kalorier, end du spiser, og for at få disse kalorier stammer fra kvalitetskilder, der hjælper med at opbygge magert muskel.

Dyrke motion

Mens kost vil få dig så langt i din søgen efter en seks pak, er øvelse også en vigtig del af ligningen. Ved at kombinere vægtløftning (især understreger din kerne) og korte, hårde kardiovaskulære træningsprogrammer, kan du opnå din optimale abs. Kardiovaskulær træning skal udføres i mindst 20 til 30 minutter hver session for at forbrænde fedt. Før dette kører din krop på oplagret energi, hvilket resulterer i lidt fedt tab. Vægtløftning bør altid indeholde mindst tre typer kerneøvelser: Fremadbøjningsøvelser (sit-ups, crunches), sidebøjningsøvelser (planker, sidebøjninger) og rotationsøvelser (cykeltvinger, stående vendinger). Vary øvelser til at arbejde forskellige muskler. Du kan inkorporere en schweizisk bold eller medicin bold for at blande rutinen.

Fordele

At opbygge en stærk kerne kan forbedre din energi og tillid, styrke din ryg og begrænse andre smerter og smerter. Ved at gøre en forpligtelse til at sænke din kropsfedtprocentprocent, forpligter du dig til et nyt niveau af sundhed og fitness.

Overvejelser

At opnå en seks pakke er et værdigt mål, men lad dig ikke blive for hængt på at have defineret abs som modellerne i Abercrombie & Fitch-annoncer. Og forvent ikke, at det sker over natten, det tager tid. I sidste ende skal du basere dit sundhedsniveau på, hvordan du føler, og ikke hvordan du ser ud.

Del:
Kommentarer