Hvor lang tid skal du tage Lexapro?

Hvor lang tid skal du tage Lexapro?

Lexapro er en SSRI (selektiv serotonin reuptake inhibitor), der anvendes til behandling af psykiske lidelser som depression og generaliseret angst. Det virker for at forhindre reabsorption af neurotransmitteren serotonin; den kan fordeles tilstrækkeligt og fastgøres til nerve receptorer. Lexapro giver ikke øjeblikkelig lindring, og det kan tage flere uger, før du oplever symptomatisk lindring.

Overvejelser

Psykologiske tilstande som depression og angst kan være kronisk og kan medføre kontinuerlig medicinbehandling. En person, der har en genoptræende / kronisk psykisk sygdom, vil sandsynligvis være på Lexapro i længere tid.

Betydning

Personer, der oplever depression for første gang eller har en enkelt episode, kan tage Lexapro i 6 måneder til et år.

Funktioner

I tilfælde af ovenstående ville den ordinerende læge (og patient) evaluere patientens symptomer efter denne tidsperiode og overveje at reducere Lexapro doseringen. Når brug af medicinen er aftagende, må patienten muligvis ikke tage det længere, hvis han forbliver symptomfri.

Identifikation

I disse tilfælde varierer den præcise tid afhængigt af sværhedsgraden og varigheden af ​​depressiv / angst episoden. Patienter, der bliver sat på Lexapro, tjekker ofte med deres læger ofte for at sikre, at de ikke oplever tilbagefald.

Fungere

Til patienter med kronisk lidelse anvendes Lexapro som et terapeutisk middel til at holde symptomerne i bugt; selv i tilfælde af at en person er symptomfri, kan han blive bedt om at blive på behandling, da Lexapro ikke er en kur mod mental sygdom.

effekter

Som nævnt af Lexapro Website, når det kommer til patienter, der med succes har reageret på medicinen, er opretholdelse af behandling med Lexapro kritisk for at forhindre symptomerne i at komme tilbage. For at Lexapro skal arbejde, skal den være til stede i kroppen i en kontinuerlig periode; således rådes patienterne til at tage det på samme tid hver dag. Altid konsultere en læge, inden du ændrer eller ændrer din dosering på nogen måde.

Del:
Kommentarer