Hvor lang tid skal du koge en mundvagt?

Hvor lang tid skal du koge en mundvagt?

Mundvagter er i stigende grad blevet et vigtigt udstyr til professionelle og rekreative atleter. Når det er populært hos de fleste ungdomsspillere, har nogle af de hårdeste og stærkeste spillere dem for at reducere skader som hjernerystelse. Mundvagter kommer i to sorter - skræddersyet af en tandlæge til en perfekt pasform eller den mere populære en størrelse passer til alt, der skal blødgøres i varmt vand og monteres i munden.

Betydning

At skabe en mundvagt omkring tænderne beskytter en spiller mod mere alvorlige skader, der kan opstå, når spilleren kommer i kontakt med jorden eller andre dele af spillearenaen, med en anden spiller eller rammes af en bold eller et andet udstyr.

Tidsramme

Når du har fjernet mundbeskyttelsen fra emballagen, vil tiden til at koge vandet blødgøre munden og passe den i afspillerens mund vil tage mindre end fem minutter.

Procedure

Kog vand i en gryde og fjern det fra ovnen. Dyp den hårde mundvagt i det kogende vand for at blødgøre det. Følg de specifikke instruktioner for det specifikke mærke af mundvagt, men den gennemsnitlige tid til at holde den nedsænket er 10 til 20 sekunder. Fjern den bløde mundbeskyttelse fra vandet og læg den i en beholder med koldt vand i flere sekunder. Det vil afkøle straks for atleten at placere i munden.

Udformning af mundvagten

Spilleren bider ned på mundvagten. Med tungen skubbe mod de forskellige sektioner af vagten, skal du tage omkring 30 sekunder for at fjerne enhver luft i munden, der er blevet fanget mellem tænderne og mundbeskyttelsen.

Afsluttende check

Fjern mundbeskyttelsen, skyll den og sæt den i munden igen for at sikre en god pasform. Hvis det ikke passer bekvemt, kan en lille sliver af beskyttelsens ende komme i kontakt med tandkødene. Trim dette med en saks. En anden mulighed er at gentage hele processen med den samme mundvagt, indtil den passer behageligt i afspillerens mund.

Del:
Kommentarer